11.5 C
Vaslui
28 aprilie, 2024

Un vasluian și-a ucis vecina, după ce au băut împreună. Poliția l-a așteptat să se trezescă

Publicat la 13 februarie 2024, 17:28

Sursa – Dreamstime

În județul Vaslui, o femeie în vârstă de 42 de ani a avut parte de un tragic sfârșit chiar în locuința amantului său. Acesta a comis omuciderea după o dispută survenită în timpul consumului de alcool. Mai mult, individul a informat și soțul victimei despre fapta sa.

O întâmplare tragică a avut loc în localitatea Mânzați din județul Vaslui. O femeie în vârstă de 42 de ani și-a găsit sfârșitul în circumstanțe îngrozitoare, chiar în locuința unui vecin cu care petrecuse noaptea și cu care ar fi avut o relație extraconjugală. După comiterea crimei, individul s-a dus la soțul victimei și i-a mărturisit fapta.

Cum a avut loc crima din Vaslui

Conform relatărilor, duminică, 11 februarie 2024, femeia în vârstă de 42 de ani a plecat de acasă după o ceartă cu partenerul său de viață. Potrivit martorilor, ea s-a oprit la magazinul din comună, iar apoi a mers la casa unui vecin, un bărbat singur, în vârstă de 43 de ani.

Nimeni nu cunoaște cu exactitate ce s-a petrecut între cei doi, despre care locuitorii din sat afirmă că ar fi avut o relație extraconjugală, însă luni dimineața, în urma unei nopți de beție, bărbatul în vârstă de 43 de ani s-a prezentat la familia femeii și le-a comunicat că aceasta a decedat.

Fiica victimei din Vaslui, în stare de șoc

Fiica femeii decedate din județul Vaslui, în vârstă de 22 de ani, a fost profund afectată și a cerut sprijin unei vecine.

„Fata tremura din toate încheieturile, că și eu tremur și acum. A venit Cristi dimineață și l-a chemat pe tăticul ei la poartă și zice: . Așa mi-a zis fata. Am început să tremur. Nu există așa ceva. ”, a povestit o vecină, potrivit publicației

De ce nu a putut fi interogat ucigașul

Echipajele de poliție au ajuns la locul

după ce au fost alertate prin apel la numărul de urgență 112 și au încercat să inițieze o conversație cu presupusul criminal. Cu toate acestea, individul era încă în stare de ebrietate. Tocmai din acest motiv, oamenii legii au fost nevoiți să mai aștepte pentru a-l putea interoga.

„Băiatul unde s-a întâmplat îl cunosc, am băut cu el, mi-a fost prieten, el ne-a crescut pe noi. Ei îi plăcea viața, muncea mult. Poate de la un pahar de băutură. S-a dus la el și, de acolo, alte pahare de băutură. Nu știu. Am rămas surprins de ce s-a întâmplat. Da’, când bea, a mai făcut prostii”, a relatat un localnic.

Anchetatorii au prelevat probe din casa bărbatului în vârstă de 43 de ani și au discutat cu familia victimei, precum și cu vecinii, în încercarea de a elucida circumstanțele evenimentului.

„Cadavrul, ce prezintă leziuni la nivelul capului, a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea efectuării autopsiei medico-legale și stabilirii cauzei decesului. O persoană bănuită de comiterea infracțiunii sesizate, bărbat în vârstă de 43 de ani din Mânzați, proprietarul locuinței unde a fost găsit

femeii, se află în custodia polițiștilor, fiind condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru audieri”, a declarat Oana Șopu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/femeie-ucisa-amant-vaslui.html

Ultimă oră

Același autor