13.7 C
Vaslui
28 aprilie, 2024

Un puști de 15 ani, mare speranță pentru fotbalul românesc. Modul inedit în care a ieșit în evidență

Publicat la 20 februarie 2024, 07:13

Rareș Silitra. Sursa foto: Instagram

Un adolescent din Stănilești se remarcă în lumea fotbalului. Originar dintr-un sat din Vaslui, Acesta a reușit să își construiască o imagine, după ce a ajuns la clubul TSG Hoffenheim. În prezent, puștiul vasluian a fost selectat la echipa națională a României U15.

O nouă speranță în fotbal.

Un adolescent din satul Stănilești a reușit să-și îndeplinească visul și să fie remarcat de o echipă mare. Pentru a ajunge la această performanță, puștiul din Vaslui a pornit de la o echipă din Germania

Rareș Silitră, speranță pentru fotbal

Adolescentul de 15 ani a fost selectat la echipa națională a României U15. Înainte de a primi o astfel de

, puștiul au început să își trăiască visul pe ulițele satului din Vaslui.

Un aport uriași în parcursul său a fost asigurat de părinți. Rareș Silitră a plecat din România alături de părinții lui, cu speranța unui viitor mai bun. Cu muncă și perseverență, puștiul a reușit să ajungă la clubul TSG Hoffenheim.

Aceasta a fost șansa lui pentru a ajunge acolo unde a visat încă de când se juca pe străzile satului Stănilești.

a fost remarcat de conducerea clubului. Superiorii au înțeles rapid că acesta are un talent aparte și ar putea ajunge departe în fotbal.

Rareș Silitră a profitat din plin de această oportunitate și a demonstrat că are potențial.

A primit vestea așteptată

Adolescentul culege acum roadele muncii sale. Acesta a fost selectat recent în echipa națională a României U15. Apropiații sunt convinși că în cazul în care acesta ar fi rămas în satul vasluian, șansele lui ar fi fost limitate. Bucuria adolescentului este împărtășită și de săteni care l-au văzut crescând pe ulițele satului.

„Tot satul s-a bucurat, toată comuna. Toți care au auzit că acest copil a fost convocat la echipa națională a României s-au bucurat. Bravo lui, dar și părinților! Dacă l-ar fi lăsat aici, era păcat de talent, căci nu ar fi avut cine să îi vadă vreodată calitățile”, spun sătenii din Stănilești.

Șansă pe adolescentul vasluian, pasionat de fotbal

Băiatul ocupă postul de atacant,

antrenorul care se va ocupa de U15 este Victor Ene. Pe 19 februarie, echipa a plecat în Franța, pentru stagiul de pregătire. Acesta va include

două meciuri amicale cu reprezentativa Franței. Foștii colegi ai adolescentului sunt nerăbdători să îl vadă performant în primele sale

„Este internet, este sursă de informare, nu mai este acum o problemă să nu putem să vedem ce face Rareș la echipa națională U15. O să căutăm, poate se transmit meciurile. E un bun prilej ca Rareș să demonstreze și, pentru că este atacant, să dea goluri frumoase”, spun foștii colegi ai lui Rareș Silitră.

Vasluianul care a devenit mândria satului provine dintr-o familie modestă.

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/fotbal-rares-silitra-romania-u15.html

Ultimă oră

Același autor