12.7 C
Vaslui
28 aprilie, 2024

Scandal amoros la Vaslui. Viceprimarul, acuzat de un sătean că i-a sedus nevasta cu ajutoare sociale

Publicat la 7 februarie 2024, 20:30

Duda Epureni. Sursa foto: Facebook.

Scandal amoros. De data aceasta este vorba despre un viceprimar de la Primăria Duda Epureni, Vaslui. Bărbatul s-a îndrăgostit de o femeie măritată cu doi copii. Toată comunitatea fierbe după ce s-a aflat de idilă.

Scandal amoros la o altă primărie. Primarul din

parcă a adat starul idilelor interzise. Reamintim că edilul a presărat orașul cu florile preferate ale amantei. Iar acum să aflăm că un viceprimar din Vaslui se iubeşte cu o femeie măritată. Idila a început atunci când a chemat-o să-i dea ajutoarele alimentare

Scandal amoros în Primăria Duda Epureni

O fi luna îndrăgostiţilor, nimic de zis, dar parcă primarii au intrat în ultimul ceas, aşa de aprinşi sunt când vine vorba de amante. Noul scandal amoros de la

Duda Epureni, din județul

, a pus comunitatea pe jar. Oamenilor le vine greu să creadă că viceprimarul s-a dat la o femeie măritată.

Totul a ieşit la iveală după ce bărbatul din sat l-a acuzat că i-a furat nevasta. Este vorba despre viceprimarul Emanuel Drăgunoiu. El este acuzat de Marian Zota, că i-a spart casa. Acesta susține că ar întreține, de mai bine de un an de zile, o relație extraconjugală cu soția sa. Soţul ar fi aflat de idila celor doi în urmă cu puțin timp. Mai exact, atunci când femeia și-a uitat telefonul, din neatenție.

Scandal amoros la o altă primărie. Sursa foto: vremeanoua.ro.

Lumea a început să bârfească pe la colţuri despre idila celor doi

Este o vorbă la români: „ce știe tot satul, nu știe bărbatul”. Lumea a început să vorbească despre idilă şi aşa bărbatul înţelat a aflat mai multe. Supărat pe viceprimar că i-a furat nevasta, s-a dus să-l înfrunte. Viceprimarul Drăgunoiu a făcut tot posibilul să-l evite. Dar Marian Zota, nu are de gând să renunțe. A decis să meargă zi de zi la Primărie, până când va da ochii cu cel care i-a destrămat familia.

„Eu nu mă las, până ce viceprimarul nu va sta față în față cu mine, ca să îmi explice de ce mi-a stricat casa. Mă duc la Primărie zi de zi, până îmi va da o explicație”, a spus Marian Zota.

Vecini i-au spus că totul ar fi pornit de când viceprimarul ar fi chemat-o să îi dea ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană.

Scandal amoros. Sursa foto: vremeanoua.ro.

Cum se apără viceprimarul împlicat în acest scandal amoros

Viceprimarul Emanuel Drăgunoiu a confirmat faptul că soțul înșelat a venit luni la Primărie, să îi ceară socoteală. El dă vina pe funcția sa, râvnită de unele persoane din comună.

„Sunt pure speculații, orchestrate în campania electorală, menite să îmi păteze imaginea. Niște speculații care pot fi foarte ușor combătute prin simpala chestionare a soției dânsului. Să spună ea dacă vreodată eu am fost acasă la ei. Cu siguranță voi încerca să îmi caut dreptatea pe cale legală, pentru că nu mi se pare normal să acuzi un om fără nici măcar o dovadă. Trebuie să spun că nu este singurul din comună care mă calomniază în mod regulat, cauza fiind faptul că dețin această funcție și unii își doresc cu ardoare să dețină ei funcția respectivă. Consider că o campanie electorala se bazează pe ceea ce îți dorești să faci tu pentru comunitate, nu pe mizerii de genul acesta”, a fost punctul de vedere al viceprimarului Drăgunoiu.

Vasilica neagă, de asemenea, că ar fi amanta viceprimarului

Vasilica, femeia acuzată de infidelitate, a negat orice relație cu viceprimarul. Mai mult, femeia spune că e vorba doar de campania electorală.

„Domnul viceprimar nu are nicio treaba cu mine, nu s-a băgat în căsnicia mea și nu știu de ce s-au inventat atâtea minciuni. Eu am plecat de acasă din cauza soțului, care m-a bătut. Eu cred că este vorba doar de campania electorală și toți vor să îl vadă pe domnul viceprimar afară din primărie. Sotul s-a dus la primărie să îl ameninte, ceea ce nu mi se pare corect”, a explicat

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/scandal-amoros-primarie-viceprimarul-acuzat-barbat-furat-nevasta.html

Ultimă oră

Același autor