26.3 C
Vaslui
27 iulie, 2024

Momente de groază pentru o șoferiță, după ce a derapat pe gheață. Video

Publicat la 26 noiembrie 2023, 20:04

Accident provocat de o șoferiță din Republica Moldova, din cauza vremii. Sursa foto: captură video/ DRDP Iași

Au fost momente de panică pentru o șoferiță din Republica Moldova care a fost la un pas de moarte după ce a pierdut controlul mașinii din cauza șoselei alunecoase și a condițiilor meteo nefavorabile.

O șoferiță din

a pierdut controlul volanului şi a pătruns într-o benzinărie pe raza localităţii ieşene Răducăneni. Mașina ei s-a oprit într-un gard, asta după ce a evitat la limită pompele de alimentare cu combustibil.

Șoferiță din Republica Moldova, la un pas de moarte din cauza vremii

Evenimentul a avut loc în după-amiaza zilei de duminică. Șoseaua era umedă din cauza ninsorii, iar șoferița în vârstă de 37 de ani a pierdut controlul autovehiculului său.

Mașina a pătruns în

cu o viteză semnificativă. La momentul incidentului, nu se afla nicio altă mașină în zonă și nimeni altcineva nu a fost rănit.

Polițiștii și un echipaj de ambulanță au fost mobilizați la locul incidentului, întrucât șoferița din Republica Moldova implicate avea nevoie de îngrijiri medicale. Este important de menționat că aceasta nu consumase băuturi alcoolice.

O anchetă a fost demarată de către polițiști pentru a clarifica cu precizie circumstanțele în care a avut loc accidentul.

Autocar răsturnat în Vaslui

ce transporta 40 de pasageri s-a răsturnat pe o șosea în județul Vaslui, în urma condițiilor dificile de circulație. Autoritățile au confirmat cel puțin șase răniți în urma incidentului.

Conform autorităților care se află la fața locului, din mașină au reușit să iasă 20 de pasageri. Din primele informații, în accident au fost rănite șase persoane.

Evenimentul s-a produs pe raza comunei Costești, în județul Vaslui, din cauza condițiilor dificile de circulație. A fost declanșat planul roșu de intervenție, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de descarcerare și zece ambulanțe SMURD.

Trei persoane rănite pe Valea Oltului

Un alt accident a avut loc duminică, 26 noiembrie, pe

. Un șofer din Târgoviște care circula pe DN7 a pierdut controlul mașinii în satul Proieni, localitatea Brezoi, iar autoturismul a derapat și a căzut de pe pod.

„Din cercetările efectuate, s-a stabilit că un bărbat de 45 de ani, din municipiul Târgoviște, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 7, în localitatea Proieni, la km 211+ 500 m, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se în canalul ce face legătura între lacul Proieni și râul Olt”, a transmis Poliția Vâlcea.

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/accident-soferita-republica-moldova-benzinarie-iasi.html

Ultimă oră

Același autor