0.4 C
Vaslui
7 decembrie, 2023

Accident mortal în Vaslui. Mai multe victime în urma coliziunii dintre un autocar și două mașini

Publicat la 9 septembrie 2023, 10:15

Accident moral în Vaslui. Sursa: ISU Vaslui

Un tragic accident rutier a avut loc pe DE 581, în localitatea Crasna din județul Vaslui, soldat cu rănirea gravă a cinci persoane și cu pierderea unei vieți. Incidentul a implicat un autocar în care se aflau 40 de pasageri, precum și două autoturisme.

Accident în Vaslui. La momentul sosirii echipajelor de intervenție, au fost descoperite șase victime, dintre care cinci erau încastrate într-un singur autoturism.

Din cele șase victime, două persoane se aflau în stop cardiorespirator. Alte două erau în comă și doar o persoană era conștientă.

Accident mortal în Vaslui. Mai multe victime

au inițiat operațiuni de descarcerare în paralel cu intervenția medicilor și paramedicilor pentru a asigura stabilizarea victimelor. În cazul uneia dintre persoanele aflate în

, medicul de pe ambulanța SMURD a fost nevoit să constate decesul.

Cei cinci răniți au beneficiat de îngrijiri medicale inițiale la locul accidentului. Și, ulterior au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

La locul producerii accidentului, Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de descarcerare grea, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, echipate cu module pentru descarcerare.

Precum și cu o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, trei ambulanţe

, dintre care una de terapie intensivă mobilă şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă, la intervenţie participând şase subofiţeri şi un ofiţer.

De asemenea, Serviciul de Ambulanță Județean a mobilizat trei autospeciale în locația accidentului.

Conform informațiilor furnizate de către ISU Vaslui, autocarul transporta un total de 40 de persoane, din care 38 erau pasageri și doi erau șoferi.

Autoritățile de poliție au demarat investigații pentru a clarifica circumstanțele exacte în care s-a produs acest accident rutier.

Accident în Bârlad zilele trecute

Zilele trecute, un alt accident a avut loc în județul Vaslui. A fost implicat un autoturism în care se aflau patru persoane, inclusiv doi adulți și doi copii.

La sosirea echipajelor de intervenție, au descoperit un autoturism răsturnat, cu un bărbat în vârstă de 39 de ani încarcerat în interior. Femeia și cei doi copii fuseseră deja evacuați din vehicul de către ceilalți participanți la trafic.

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/accident-mortal-vaslui-victime-coliziune.html

Ultimă oră

Același autor