20.1 C
Vaslui
4 mai, 2024

VIDEO Gest obscen al vicepreședintelui CJ Vaslui: „Sunt cinci degete. Dacă mă mai filmezi, ți-l arăt pe ăla din mijloc”

Gest golănesc al unui politician de frunte din PSD surprins în imagini. Vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, Dan Marian, arată semne obscene jurnaliștilor, în timp ce se află pe holul Judecătoriei din Vaslui.

Dan Marian, vicepreședintele CJ Vaslui: Îl vezi, da? E la mijloc. Sunt cinci degete. Dacă mă mai filmezi, ți-l arăt pe ăla din mijloc. Știi, nu? Dacă ești nesimțit în continuare”.

Dan Marian era pe holul Judecătoriei Vaslui pentru a participa la un termen într-un proces cu jurnaliștii. Era, așadar, într-un spațiu public în care filmarea este legală.

Imaginile înregistrate de presa locală îl surprind iritat pe proaspătul social democrat, înscris recent în PSD după ce a trecut prin PNL, PDL și ALDE.

Potrivit presei locale, după arestarea baronului local Dumitru Buzatu, Dan Marian a intrat în PSD prin ușa din față a partidului, spre supărarea multor primari social democrați.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/video-gest-obscen-al-vicepresedintelui-cj-vaslui-sunt-cinci-degete-daca-ma-mai-filmezi-ti-l-arat-pe-ala-din-mijloc-2583537

Ultimă oră

Același autor