13.3 C
Vaslui
26 aprilie, 2024

Vaslui: Doi bărbaţi, tată şi fiu, reţinuţi după ce au agresat un bărbat şi au tulburat ordinea şi liniştea publică, pe un drum public din localitatea Armăşeni

astăzi, 18:08

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţiei Rurală Negreşti, din cadrul Poliţiei Oraşului Negreşti, au reţinut 2 bărbaţi, tată şi fiu, în vârstă de 41 şi 19 ani, din comuna Băceşti, judeţul Vaslui, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, anunţă IPJ Vaslui, sâmbătă.

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţiei Rurală Negreşti au probat activitatea infracţională a 2 bărbaţi de 41 şi 19 ani, din comuna Băceşti, judeţul Vaslui, care ar fi agresat un bărbat şi ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică, pe un drum public din localitatea Armăşeni, comuna Băceşti, la data de 27 aprilie 2023.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din Negreşti au stabilit că, în data de 27 aprilie 2023, la ora 21.45, în localitatea Armăşeni, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, cei doi bărbaţi cercetaţi ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică, provocând scandal, şi ar fi agresat persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 25 de ani, din aceeaşi localitate, pe care ar fi lovit-o cu pumnii în zona feţei şi ulterior, odată cu prăbuşirea acestuia la pământ, ar fi lovit-o cu pumnii şi picioarele în zona feţei şi a corpului, precizează IPJ Vaslui.

”În urma agresiunii, bărbatul de 25 de ani a suferit leziuni ce necesită 12-14 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legişti”, arată Poliţia.

”La data de 28 aprilie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii Secţiei 6 Poliţiei Rurală Negreşti au luat faţă de cei 2 bărbaţi cercetaţi măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore. Bărbaţii urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unor măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii şi probării activităţii infracţionale a bărbaţilor”, mai informează IPJ Vaslui.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/vaslui-doi-barbati-tata-si-fiu-retinuti-dupa-ce-au-agresat-un-barbat-si-au-tulburat-ordinea-si-linistea-publica-pe-un-drum-public-din-localitatea-armaseni-1922400829002023041821110007

Ultimă oră

Același autor