19.7 C
Vaslui
4 mai, 2024

Vaslui: Bătrân mort într-un incendiu care i-a cuprins casa. Imobilul a fost complet distrus – VIDEO

duminică, 19:11

Un bătrân în vârstă de 89 de ani a murit carbonizat, duminică după amiază, după ce un incendiu provocat de scântei sărite din sobă i-a cuprins casa. Pompierii au stins incendiul, însă imobilul a fost complet distrus.

Incendiul a izbucnit duminică după amiază într-o locuinţă din localitatea Ibăneşti, comuna Ibăneşti.

La faţa locului au intervenit pompierii de la Detaşamentul de pompieri Bârlad cu două autospeciale de stingere cu apă. În zonă au fost trimise şi echipaje de la serviciile medicale de urgenţă, inclusiv unul medic, însă acestea nu au putut face nimic pentru a-l salva pe bătrânul pe care incendiul l-a surprins în interiorul casei.

”La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere generalizată şi exista posibilitatea ca o victimă să fi fost surprinsă în incendiu. După efectuarea recunoaşterii şi pătrunderea în locuinţă, în holul casei, pompierii au descoperit trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 89 ani. Incendiul a fost lichidat în aproximativ 30 de minute, imobilul fiind degradat în totalitate”; transmit pompierii.

Aceştia precizează că cel mai probabil cauza de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut sau scânteile sărite dintr-o sobă în care s-a produs acumulare de căldură.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/vaslui-batran-mort-intr-un-incendiu-care-i-a-cuprins-casa-imobilul-a-fost-complet-distrus-video-1922401121002024041921566129

Ultimă oră

Același autor