11.5 C
Vaslui
28 aprilie, 2024

Un bărbat din Vaslui, fericit că strada a fost deszăpezită, a scos un butoi de vin în faţa casei

Un vasluian a scos un butoi de vin în faţa casei, bucuros că primăria i-a dezăpezit strada. Într-o postare Live pe Facebook, bărbatul a anunţat că îşi cinsteşte toţi vecinii cu vin şi bere, pentru a sărbători curăţarea drumului.

este unul dintre cele mai afectate din țară, din cauza gerului și a ninsorilor din ultimele zile.

Un bărbat, nemulțumit de faptul că strada nu a fost deszăpezită, a făcut o postare pe rețelele sociale, în care le arăta prietenilor din mediul online cum arată drumurile, după ninsorile din ultimele zile.

La scurt timp de la postare, autoritățile au luat măsuri și au curățat strada, în cele din urmă. Fericit că problema a fost rezolvată, vasluianul a făcut o altă postare, în care și-a invitat vecinii să ”petreacă”.

”Bucurie mare! La jumătate de oră după Live-ul făcut pe Facebook, Primăria a venit și a deszăpezit stradă, și m-am gândit să scot butoiul cu vin și să-l beau cu toți vecinii de pe stradă.

Deci, care vreți să vă deszăpezească străzile, faceți Live pe Facebook, dacă faceți așa, treaba e bună. Vine Primăria și vă deszăpezește străzile”, a spus vasluianul, în cadrul unui clip video postat pe rețelele sociale.

În ultimele zile, vremea rea a făcut ravagii în mai multe județe din partea de Nord-Est a țării.

În contextul condițiilor meteorologice extreme din ultimele ore, având în vedere cantitățile semnificative de precipitații și manifestările intense de viscol, prefectul Daniel Onofrei a convocat o videoconferință la care au participat primarii, reprezentanții Consiliului Județean Vaslui și cei ai Inspectoratului Școlar Județean Vaslui.

Vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, Ciprian Trifan, a declarat că utilajele acționează pe toate drumurile județene.

”Echipele de la SC LDP Vaslui acționează cu utilaje de deszăpezire și material antiderapant. Pe toate drumurile județene se circulă în condiții de iarnă, iar echipajele de deszăpezire vor monitoriza toate drumurile judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate. Evitați să porniți la drum pe timp de viscol și ninsoare puternică, iar dacă deplasarea este absolut necesară, informați-vă în prealabil dacă pe traseul stabilit nu sunt drumuri blocate”, a precizat Ciprian-Ionuț Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, notează

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/barbat-din-vaslui-butoi-de-vin-in-fata-casei-697547.html

Ultimă oră

Același autor