21.2 C
Vaslui
28 aprilie, 2024

Socrul viceprimarului din Huşi a murit înecat în piscina din curtea ginerelui său, în timp ce se juca cu câinele

Tragedie în familia viceprimarului din Huşi. Socrul său, în vărstă de 75 de ani, a murit după ce a căzut în piscina din curtea locuinţei şi s-a înecat, în timp ce se juca cu câinele famiiei.

Socrii lui Ioan Valeriu Ciupilan, viceprimarul municipiului Huşi, se mutaseră în perioada sezonului rece acasă la viceprimar. În timp ce viceprimarul şi soţia acestuia erau plecaţi de acasă, socrul a rămas să aibă grijă de casă, iar la un moment dat, în timp ce se juca cu câinele familiei, a observat o jucărie a câinelui în piscină.

Bărbatul s-a aplecat să scoată jucăria, însă a alunecat şi a căzut în piscină. Soţia sa a fost cea care a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat echipaje

şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Medicii au încercat zeci de minute să îl resusciteze pe bărbatul în vârstă de 75 de ani.

„După efectuarea protocolului de resuscitare, corpul victimei nu a răspuns manevrelor efectuate, personalul ambulanței SAJ Vaslui fiind nevoit să declare decesul bărbatului. Reprezentanții instituțiilor abilitate vor efectua cercetări pentru a afla care au fost circumstanțele și cauza decesului”, au transmis reprezentanții ISU Vaslui.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/socru-viceprimar-husi-a-murit-inecat-piscina-curte-ginere-juca-cu-cainele-701188.html

Ultimă oră

Același autor