22.9 C
Vaslui
2 mai, 2024

Prima bursă a locurilor de muncă din acest an, pe 17 mai

De către

19 aprilie 2024

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Munca Vaslui pregătește prima bursă a locurilor de munca din acest an, care va avea loc pe 17 mai .

Prima bursă a locurilor de muncă organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă va avea loc pe 17 mai, începând cu ora 9.00, la sediul Centrului Judeţean de Resurse pentru Asistenţă Educaţională de pe strada Donici la nr. 2 în Vaslui, la sediul Cercului Militar de pe strada 1 Decembrie, la nr. 25 în municipiul din Bîrlad şi la sediul Casei de Cultură „Alexandru Giugaru” din Huși, de pe strada Alexandru Giugaru, la nr. 2.

„Obiectivele principale ale evenimentului sunt creşterea gradului de ocupare pentru toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă şi crearea de noi oportunităţi pentru angajatori în identificarea potenţialilor viitori angajaţi, care prin experienţa şi abilităţile lor pot contribui la succesul activităţii economice”, transmite AJOFM, care precizează că organizarea acestei burse este cea mai importantă măsură activă privind creșterea gradului de ocupare a forței de muncă aflată într-o formă de evidență și plată și o oportunitate pentru angajatori, pentru a-și recruta forța de muncă necesară.

Bursa generală a locurilor de muncă se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, viitorilor absolvenți, șomeri, persoane care doresc să își schimbe locul de muncă sau care doresc să își îmbunătățească poziția profesională.

„Participarea la bursă va oferi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă posibilitatea de a obţine un loc de muncă sau de a obţine informaţii suplimentare, referitoare la cursurile de formare profesională derulate de către Agenţie, la facilităţile acordate în cazul angajării şi la ocuparea unui loc de muncă în străinătate prin intermediul reţelei EURES”, a comunicat AJOFM, instituția invitând agenții economici care sunt interesaţi să participe la bursă să contacteze AJOFM și să transmită ofertele de locuri de muncă pe adresa de e-mail

, în care să specifice opțiunea participării la bursă și numărul locurilor de muncă vacante de care dispun, precum și meseriile corespunzătoare acestora.

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2024/04/prima-bursa-a-locurilor-de-munca-pe-17-mai/

Ultimă oră

Același autor