13.7 C
Vaslui
27 aprilie, 2024

Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătăţii, desemnat candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Vaslui

17.03.2024 21:04

Candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Vaslui este Nelu Tătaru.

Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătăţii, a fost desemnat candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Vaslui. Colegiul Director Judeţean al PNL Vaslui a votat pentru validarea candidaturii în Biroul Politic Naţional.

„Binele comun reprezintă unica motivație care mă menține orientat spre performanță în cariera politică, motiv pentru care drumul meu ca om politic va urma o linie ascendentă și voi continua să am o abordare riguroasă asupra hotărârilor pe care trebuie să le iau în soluționarea celor mai accentuate probleme existente la nivel social. În mod evident, ceea ce facem și vom face pentru județul Vaslui este responsabilitatea fiecăruia din noi! Fapte, nu vorbe!”, a transmis Nelu Tătaru pe Facebook.

În același timp, Colegiul Director Judeţean al PNL Vaslui a votat şi candidatura lui Robert Vlada pentru funcţia de primar al municipiului Vaslui.

17 Martie 2024, 21:58

Sursa: https://www.dcnews.ro/nelu-tataru-fost-ministru-al-sanatatii-desemnat-candidatul-pnl-pentru-presedintia-consiliului-judetean-vaslui_952839.html

Ultimă oră

Același autor