21.7 C
Vaslui
1 mai, 2024

Un bărbat care lucra într-o pădure a murit după ce un copac a căzut peste el

01.04.2024 23:57

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Un bărbat în vârstă de 47 de ani care lucra într-o pădure din localitatea Chiţoc a murit, luni, după ce un copac a căzut peste el.

La locul producerii incidentului a fost solicitat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, care a efectuat manevre de resuscitare, dar nu a putut face nimic pentru salvarea vieţii bărbatului.

„Poliţia Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Chiţoc, a fost lovit de un copac, într-o pădure din localitate. Echipajul de ambulanţă deplasat la faţa locului a efectuat manevre de resuscitare, însă fără niciun rezultat. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vaslui, în vederea efectuării necropsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Oana Şopu.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului sesizat şi dispunerea măsurilor legale, conform Agerpres.

01 apr 2024, 22:16

Sursa: https://www.dcnews.ro/un-barbat-care-lucra-intr-o-padure-a-murit-dupa-ce-un-copac-a-cazut-peste-el_954638.html

Ultimă oră

Același autor