14.8 C
Vaslui
2 mai, 2024

Marcel Ciolacu: Nu ştiu dacă voi candida pentru funcţia de preşedinte al României

05.04.2024 21:05

Inquam Photos / Saul Pop

Premierul Marcel Ciolacu spune că nu știe dacă va candida pentru funcţia de preşedinte al României.

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, spune că nu ştie dacă va candida pentru funcţia de preşedinte al României. El a afirmat că va vorbi despre acest lucru după data de 10 iunie.

„Facem politică pentru România, pentru români şi facem politică în primul şi în primul rând pentru că Dumnezeu ne-a ales să facem acest lucru. Trebuie să ne învăţăm foarte bine lecţiile din trecut, ca să putem construi un viitor mult mai bun. Nu ştiu dacă voi candida pentru funcţia de preşedinte al României. Ce ştiu este că acum am o provocare mult mai mare, cea de prim-ministru al României”, a declarat Marcel Ciolacu, vineri, cu ocazia unei vizite în judeţul Vaslui, transmite Agerpres.

Ciolacu spune că PSD nu poate dezvolta singur România

Totodată, Marcel Ciolacu a afirmat că partidul său nu poate dezvolta singur România, ci are nevoie de nişte parteneri, iar la acest moment cei mai potriviţi parteneri sunt cei de la PNL.

Precizăm că premierul Marcel Ciolacu, a efectuat, vineri, o vizită în judeţul Vaslui pentru verificarea stadiului lucrării de infrastructură rutieră la centura ocolitoare a municipiului Bârlad.

10 apr 2024, 11:05

Sursa: https://www.dcnews.ro/marcel-ciolacu-nu-stiu-daca-voi-candida-pentru-functia-de-presedinte-al-romaniei_955101.html

Ultimă oră

Același autor