14.7 C
Vaslui
8 mai, 2024

Incendiu în Vaslui: Un bărbat a ajuns la spital după ce şi-a dat foc la casă

29 oct 2023, 08:56

Sursă foto: Pexels – https://www.pexels.com/

În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, un bărbat din Vaslui a ajuns la spital cu arsuri după ce a incendiat casa în care locuia alături de soția sa.

Bărbatul locuiește împreună cu soția lui în comuna Micleşti, iar decizia de a da foc casei a fost luată pe fondul unui conflict cu aceasta.

‘Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit în sprijinul SVSU Micleşti cu două autospeciale de stingere cu apă şi echipaje specializate, pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu provocat într-o locuinţă din comuna Micleşti. Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră şi jumătate.

Au ars bunurile din două camere şi o anexă, acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 50 metri pătraţi, diverse produse textile şi materiale plastice. Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 ani a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei Vaslui. A fost salvat acoperişul imobilului pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi, precum şi o cameră de locuit. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost acţiunea intenţionată’, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz, potrivit Agerpres.

29 oct 2023, 12:09

Sursa: https://www.dcnews.ro/incendiu-in-vaslui-un-barbat-a-ajuns-la-spital-dupa-ce-si-a-dat-foc-la-casa_936021.html

Ultimă oră

Același autor