12.7 C
Vaslui
28 aprilie, 2024

Crimă șocantă în Vaslui. O femeie a fost găsită decapitată în casa vecinului cu care își petrecuse noaptea – Foto

13.02.2024 09:13

Crimă șocantă în județul Vaslui. O femeie de 42 de ani a fost găsită moartă în casa unui vecin cu care își petrecuse noaptea.

O crimă șocantă a avut loc în județul Vaslui. O femeie de 42 de ani a fost găsită decapitată chiar în casa unui vecin cu care își petrecuse noaptea, transmite Pro Tv. În zori, individul în vârstă de 43 de ani a anunțat familia victimei că a găsit-o pe femeie moartă și că, din cauza băuturii, nu știe ce s-a întâmplat.

Totul s-a întâmplat în localitatea vasluiană Mânzați. Se pare că duminică seară, femeia a plecat de acasă după o ceartă cu soțul. Inițial s-ar fi oprit la magazinul din apropiere, spun vecinii, iar de acolo a ajuns la casa unui vecin. Familia acesteia a aflat în zori că aceasta a fost găsită decapitată cu un topor, însă vecinul le-a spus că nu știe cum s-a întâmplat. Polițiștii au ajuns la locul faptei și au încercat să stea de vorbă cu bărbatul care a anunțat crima, dar acesta era însă în stare avansată de ebrietate și nu a putut fi audiat ore în șir.

„Cadavrul, ce prezintă leziuni la nivelul capului, a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea efectuării autopsiei medico-legale și stabilirii cauzei decesului. O persoană bănuită de comiterea infracțiunii sesizate, bărbat în vârstă de 43 de ani din Mânzați, proprietarul locuinței unde a fost găsit cadavrul femeii, se află în custodia polițiștilor, fiind condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru audieri”, a declarat Oana Șopu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Fiica femeii, în stare de șoc. „Tremura din toate încheieturile”

Fiica victimei, o tânără de 22 de ani, a suferit un șoc atunci când a aflat că mama sa a fost găsită moartă și a cerut ajutor unei vecine.

„Tremura din toate încheieturile, că și eu tremur și acum. A venit Cristi dimineață și l-a chemat pe tăticul la poartă și zice: „Băi, Gheorghiță, am să îți dau o veste. Una bună și una rea. Păi ia spune, care sunt? Una bună pentru tine, una rea pentru mine. Cristina, femeia ta, e moartă la mine în casă”. Așa mi-a zis fata. Am început să tremur. Nu există așa ceva. „Da, ce mă sfătuiești să fac? Eu te sfătuiesc atât: sună la poliție”.”, a povestit o vecină.

„Băiatul unde s-a întâmplat îl cunosc, am băut cu el, mi-a fost prieten, el ne-a crescut pe noi. Ei îi plăcea viața, muncea mult. Poate de la un pahar de băutură. S-a dus la el și, de acolo, alte pahare de băutură. Nu știu. Am rămas surprins de ce s-a întâmplat. Da, când bea. A mai făcut prostii”, a spus un bărbat despre vecinul în casa căruia a fost găsit cadavrul femeii.

Totuși, vecinii spun că nu știau ca cei doi să fi avut o relație sau vreun conflict de-a lungul timpului.

„O femeie harnică, muncitoare, muncea și pe mult, și pe puțin, întreținea puțin, numai că mai bea câte un pic. Nu am auzit de înjurături, de certuri, de scandaluri, de nimic, nu știu nimic. Băiatul ăsta a fost vecin cu ei, acolo a trăit. Nu, nu, fata venea la magazin, făceau cumpărături, se ducea acasă, nu am auzit de relații, nu am auzit de povești, nimic”, a mai spus vecina.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să își petreacă următorii 25 de ani în închisoare.

13 feb 2024, 09:09

Sursa: https://www.dcnews.ro/crima-socanta-in-vaslui-o-femeie-a-fost-gasita-decapitata-in-casa-vecinului-cu-care-isi-petrecuse-noaptea-foto_948723.html

Ultimă oră

Același autor