16.8 C
Vaslui
28 aprilie, 2024

Copil salvat din flăcări în ultima clipă, în Vaslui. Micuțul are arsuri pe 60% din corp și a fost transferat cu elicopterul la București

Un copil de 10 ani, care a fost salvat în ultima clipă din casa în flăcări, a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Capitală. Băiatul din judeţul Vaslui are arsuri pe aproape 60% din suprafaţa corpului.

Copilul de 10 ani a fost surprins de flăcări în această dimineață. Se pare că locuința în care se afla, din satul Mânzătești, județul

, a luat foc din cauza unor scântei sărite dintr-o sobă.

Un adult de 27 de ani a intrat în flăcări și a reușit să îl salveze în ultima clipă. Apoi un vecin, împreună cu mama copilului l-au luat pe minor și l-au dus cu o mașină personală spre Spitalul Municipal Bârlad.

Pe drum, ei s-au întâlnit cu un echipaj de Terapie Intensivă, iar copilul a fost transportat cu ambulanța SMURD la Urgențe. Aici, medicii au constatat că mai bine de 60% din suprafața corpului a avut de suferit, inclusiv au fost arse căile aeriene.

Prin urmare s-a solicitat intervenția elicopterului SMURD, care l-a transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din București pentru tratamente.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/copil-salvat-flacari-incendiu-manzatesti-vaslui-699890.html

Ultimă oră

Același autor