19.5 C
Vaslui
27 aprilie, 2024

Bogdan Chirieac, reacție după ce Marcel Ciolacu l-a identificat pe Mirel din melodia Erikăi Isac: Stați liniștit că noi plătim

29.02.2024 14:22

FOTO: Agerpres

Analistul politic Bogdan Chirieac susține că melodia Erikăi Isac, ce a împărțit internetul în două tabere, este un ”mesaj politic” la care ar trebui să își îndrepte atenția nu doar premierul.

Analistul politic Bodgan Chirieac atrage atenția asupra melodiei artistei Erika Isac, ”Macarena”, la care inclusiv premierul Marcel Ciolacu a găsit câteva similitudini din politica românească, precum George Simion, Cătălin Drulă, Dan Barna sau Dacian Cioloș.

”Ne bucurăm că primul ministru primește aceste mesaje politice, pentru că în opinia mea, melodia doamnei Erika Isac este un mesaj politic. Felul în care Miliția din România vede femeia.

În opinia unora dintre dânșii, femeia trebuie violată și când se întâmplă, așa crede și instanța, că îi lasă pe violatori în libertate, după cum scriem cu toți, disperați de lucrul acesta.

Și atunci, doamna aceasta a folosit un limbaj mai dur pentru a atrage atenția asupra condiției femeii în România de astăzi. Mie mi se pare un manifest politic. Ah, că lumea a strâmbat din nas, că vorbește urât, că o fi, că o păți, înțeleg”, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac la Realitatea Plus.

Chirieac: Veți plăti 6 miliarde de euro fiindcă ați avut privilegiul să îl aveți premier pe Dacian Cioloș

În privința a ceea ce a spus premierul Marcel Ciolacu, care îi consideră pe unii dintre politicieni ca fiind ”Mirel din Turnu Măgurele”, Bogdan Chirieac a ținut să sublinieze că este ”într-un dezacord cordial cu domnia sa”, dar și-a și argumentat afirmația.

”Păi unde ați mai văzut asemenea țepe, așa cum a dat dl Vlad Vasilică Voiculescu, de un miliard de euro, României? A mai văzut pe cineva? Am văzut că baronul de Vaslui, de abia s-a chinuit cu un milion de lei, deci, vai mama lui, e și rușine, trebuie eliberat imediat omul. Deci Voiculescu a dat țeapă de 1 miliard de euro, e adevărat că nu a furat, ci i-a risipit, iar dl prim-ministru Dacian Cioloș, fost comisar comisar european, fost, fost, actual europarlamentar, viitorul fost europarlamentar, riscă să dea o țeapă de 6 miliarde de euro.

Păi poate Marcel Ciolacu să dea țepe de genul acesta? Nu poate. Poate să dea aceste țepe și să și scape? Nu poate. Dl Dacian Cioloș o să scape fără nicio problemă și nu vorbesc de vină penală, fiindcă oricum fapta este prescrisă, ci vorbesc de chestiunea civilă. Dar stați liniștiți, nu o să îi ia nimeni 30% din salariu. (…) Stați liniștit că noi plătim, dvs mai mult, că sunteți mai tineri, veți plăti 6 miliarde, mult timp de acum încolo, fiindcă ați avut privilegiul să îl aveți premier pe Dacian Cioloș”, a mai spus Bogdan Chirieac.

Acest articol reprezintă o opinie.

06 Martie 2024, 11:26

Sursa: https://www.dcnews.ro/bogdan-chirieac-reactie-dupa-ce-marcel-ciolacu-l-a-identificat-pe-mirel-din-melodia-erikai-isac-stati-linistit-ca-noi-platim_950770.html

Ultimă oră

Același autor