17.1 C
Vaslui
5 mai, 2024

Bătrână de 80 de ani, găsită carbonizată în locuința cuprinsă de flăcări

De către

15 decembrie 2023

O femeie de 80 de ani, din satul Trufe ș tii de Jos, comuna Rebricea, a gost găsită de pompieri carbonizată seara trecută în casa sa, care a ars din temelii într-un incendiu .

Pompierii din Negrești și cei din Vaslui au intervenit seara trecută cu patru autospeciale și echipaje specializate, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din lsatul Tufeștii de Jos, comuna Rebricea, pentru protecția vecinătăţilor, precum și pentru degajarea unei victime surprinse în incendiu.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată în întreaga locuință, pe o suprafață de aproximativ 60 metri pătrați. După efectuarea recunoașterii, în interiorul imobilului a fost descoperit trupul carbonizat al unei femei în vârstă de aproximativ 80 ani. Corpul femeii a fost degajat din flăcări, din nefericire, victima având arsuri incompatibile cu viața.

Pompierii au acționat pentru protecția vecinătăţilor, dar, mai ales, pentru limitarea și lichidarea incendiului.

„În urma incendiului, locuința a fost degradată în proporție de aproximativ 90%. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un coș de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile din apropiere”, au transmis pompierii.

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2023/12/batrana-de-80-de-ani-gasita-carbonizata-in-locuinta-cuprinsa-de-flacari/

Ultimă oră

Același autor