19.5 C
Vaslui
27 aprilie, 2024

Ziua validărilor

De către

22 martie 2024

De ieri, vasluienii știu cu cine pot vota, chiar dacă poate nu știu încă cu cine trebuie. Cele două partide mari, PSD și PNL, și-au stabilit în mod oficial candidații pentru Consiliul Județean și Primăria municipiului reședință de Județ, candidații propuși de organizațiile locale primind validarea de la centru. La PSD candidații sunt Ciprian Trifan, respectiv Lucian Braniște, iar la PNL Nelu Tătaru și Robert Vlada.

„În ședința Consiliului Politic Național al PSD de astăzi, 21 martie 2024, au fost validate candidatura domnului Ciprian Trifan, la funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui, precum și cea a domnului Lucian Braniște, la funcția de primar al municipiului Vaslui”, a anunțat ieri Organizația Județeană PSD Vaslui, formațiunea neputând să nu intre în logica alegerilor trimițând un mesaj propagandistic către alegători: „Suntem convinși că atât experiența acumulată de domnul Trifan de-a lungul celor două mandate în care a fost vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, cât și experiența domnului Braniște în urma mandatului de viceprimar al municipiului reședință de județ reprezintă punctul forte al CV-urilor ambilor candidați. Avem credința că vasluienii vor alege profesionalismul, experiența și continuitatea în administrarea treburilor publice”.

De partea cealaltă, liberalii au anunțat și ei cp sunt candidați, validați de la București și au și pornit în campanie cu promisiuni de devotament și implicare. „Dragi vasluieni, am deosebita onoare să vă împărtășesc faptul că astăzi am fost validat de către Biroul Politic Național al PNL drept candidat al Partidului Național Liberal la funcția de primar al municipiului Vaslui.

Le mulțumesc colegilor mei din organizația PNL Vaslui pentru susținere, conducerii centrale a PNL pentru încrederea acordată și nu în ultimul rând președintelui filialei PNL Vaslui, fostul ministru al Sănătății și actual deputat Dr. Nelu Tataru pentru parteneriatul de durată, bazat pe încredere și respect reciproc.

De asemenea vă mulțumesc pentru mesajele de susținere transmise și vă asigur că sunt pregătit să devin primarul dedicat și implicat în dezvoltarea orașului nostru”, a scris, pe pagina proprie de socializare, Robert Vlada, președintele Filialei Municipale Vaslui a PNL, care tocmai a devenit condidat la Primăria Vaslui.

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2024/03/ziua-validarilor/

Ultimă oră

Același autor