17.8 C
Vaslui
27 aprilie, 2024

Vaslui: O persoană moartă şi trei rănite în două incendii care au cuprins locuinţe, în localităţile Coroieşti şi Măluşteni. Printre victime se numără şi un copil de 10 ani, cu arsuri grave

astăzi, 11:29

Două incendii cu consecinţe foarte grave s-au produs, sâmbătă, în comunele Măluşteni şi Coroieşti din judeţul Vaslui. La Măluşteni, două persoane – un adult şi un copil – au fost surprinse de flăcări în interiorul unei case. Adultul a ieşit din imobil, însă copilul nu a reuşit să se salveze, suferind arsuri pe mai bine de jumătate din corp. La Coroieşti, o persoană a murit şi două au fost intoxicate într-un incendiu.

Primul incendiu a izbucnit în localitatea Mânzăţeşti, comuna Măluşteni, pompierii intervenind cu patru autospeciale.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere generalizată. În locuinţă se aflau două persoane, un adult şi un copil. Copilul în vârstă de aproximativ zece ani a fost scos din incendiu, însă a suferit arsuri pe aproximativ 60% din suprafaţa corporală, pe gât, pe membrele superioare şi inferioare. Ambulanţa SMURD pentru Terapie Intensivă Mobilă a preluat copilul şi îl transportă către Unitatea de Primiri Urgenţe. Cealaltă persoană surprinsă în incendiu s-a autoevacuat”, au transmis reprezentanţii ISU Vaslui.

La scurt timp, un incendiu a cuprins şi o locuinţă din satul Mireni, comuna Coroieşti. Salvatorii au găsit la faţa locului o persoană decedată şi alte două, un bărbat şi o femeie, intoxicate. Una dintre victime este în comă.

Conform oficialilor Serviciului de Ambulanţă Vaslui, victimele sunt un bărbat de 71 găsit decedat, un bărbat de 70 de ani care se află în comă în comă profundă, fiind transportat la Spitalul Bârlad şi o femeie de 93 ani, conştientă dar cu-o stare generala alterată, transportată la Spitalul Bârlad.

Sursa: https://www.news.ro/social/vaslui-o-persoana-moarta-si-trei-ranite-in-doua-incendii-care-au-cuprins-locuinte-in-localitatile-coroiesti-si-malusteni-printre-victime-se-numara-si-un-copil-de-10-ani-cu-arsuri-grave-1922402903002024021121481264

Ultimă oră

Același autor