13.4 C
Vaslui
2 mai, 2024

Un fotbalist trecut pe la Steaua şi pe la Rapid este dat dispărut. Familia nu poate lua legătura cu el

Poliţia îl caută pe fostul fotbalist Lucian Burdujan, care a fost dat dispărut.

Un fotbalist trecut pe la Steaua şi pe la Rapid este dat dispărut

„La data de 20 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi, de către o femeie în vârstă de 63 de ani, cu privire la faptul că, din cursul lunii septembrie a.c., niciun membru al familiei nu a mai putut lua legătura cu fiul său BURDUJAN LUCIAN, în vârstă de 38 de ani, din Piatra-Neamţ.

În cursul lunii septembrie acesta s-ar fi aflat în Bucureşti.” – a transmis Poliţia Neamţ

Semnalmente: înălţime – 1.80 m, greutate-89 kg, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, constituţie atletică.

„Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.” – mai spun poliţiştii.

Lucian Burdujan a debutat la Ceahlăul, fiind originar din Piatra-Neamţ, dar a jucat pentru Rapid, FC Vaslui, Steaua şi pentru echipe din străinătate.

În martie 2006 a primit Medalia „Meritul Sportiv” – clasa a II-a cu o baretă, din partea preşedintelui României de atunci, Traian Băsescu, deoarece a făcut parte din echipa Rapidului care a obţinut calificarea în sferturile Cupei UEFA 2005-2006.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 17:56

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/un-fotbalist-trecut-pe-la-steaua-si-pe-la-rapid-este-dat-disparut-familia-nu-poate-lua-legatura-cu-el-22176898

Ultimă oră

Același autor