16.8 C
Vaslui
28 aprilie, 2024

Triplă tragedie la Vaslui: persoanele găsite moarte în locuinţă, probabil intoxicate cu monoxid de carbon

Trei persoane, două femei şi un bărbat, au fost găsite moarte într-o locuinţă din localitatea Ştefan cel Mare, judeţul Vaslui.

Potrivit IPJ Vaslui, poliţiştii au fost sesizaţi vineri, prin apel la 112, cu privire la faptul că într-o locuinţă din localitatea Ştefan cel Mare sunt două femei decedate, probabil intoxicate cu monoxid de carbon.

În urma cercetărilor făcute, în locuinţă au fost identificate cadavrele a trei persoane, femeile indicate în sesizare şi un bărbat.

Totodată, o altă femeie, în vârstă de 30 de ani, ce prezenta tulburări psihice, a fost depistată în locuinţă, şi a fost internată, pentru evaluare şi acordarea de îngrijiri medicale, la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Cadavrele au fost transportate la Serviciul Judeţean de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzelor deceselor.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în care fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 13:04

astăzi, 12:58

astăzi, 12:47

astăzi, 11:00

astăzi, 10:25

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/tripla-tragedie-la-vaslui-persoanele-gasite-moarte-in-locuinta-probabil-intoxicate-cu-monoxid-de-carbon-22261773

Ultimă oră

Același autor