17.8 C
Vaslui
27 aprilie, 2024

Un bărbat din Vaslui și-a dat foc la casă, apoi şi-a luat viaţa în timp ce pompierii luptau cu focul. Motivul care l-a împins la gestul extrem

Un vasluian și-a dat foc la casă, iar apoi şi-a pus capăt zilelor în timp ce pompierii luptau cu focul. Tragedia a avut loc în satul Armășoaia, comuna vasluiană Pungești.

Sursa foto: ISU Hunedoara

Se pare că bărbatul se afla într-un proces de divorț cu soția sa și tensiunile dintre cei doi erau vizibile în amenințările făcute de bărbat. Acesta își avertizase soția că, în cazul în care nu se întoarce acasă, va da foc la întreaga locuință și se va spânzura.

Îngrijorată de seriozitatea amenințărilor, soția a anunțat autoritățile locale, care au intervenit pentru a gestiona situația.

Din nefericire, casa a fost cuprinsă de flăcări iar bărbatul și-a pus în aplicare amenințarea, spânzurându-se.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei.

Recomandare din top articole

„Începând cu ora 2,00, pompierul militari din cadrul Detașamentului Vaslui și Punctului de Lucru Ivănești au intervenit cu trei autospeciale, pentru limitarea și lichidarea unui

izbucnit într-o locuință din localitatea Armășoaia, comuna Pungești. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul întregii locuințe, existând pericolul de extindere la o anexă gospodărească și un adăpost pentru păsări.

După aproximativ trei ore, incendiul a fost lichidat, locuința fiind distrusă în proporție de 80%.

În interiorul locuinței nu au fost găsite persoane rănite ori intoxicate. Majoritatea bunurilor aflate în interior au ars ori au fost degradate. Pompierii militari au salvat anexa gospodărească și adăpostul pentru animale. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spațiu închis”, au precizat reprezentanții ISU Vaslui, potrivit Adevarul.

Un localnic a descoperit că proprietarul casei se spânzurase într-un copac din curte

„La scurt timp după ce echipajele de intervenție au ajuns la bază, în dispeceratul comun 112 a fost înregistrat un apel telefonic prin care se anunța faptul că într-un copac din grădina aceleiași gospodării a fost găsit un bărbat spânzurat.

La fața locului a intervenit o ambulanță SMURD, însă victima era decedată.

Cercetările în acest caz sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens”, au mai transmis reprezentanții ISU Vaslui.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/vaslui-armasoaia-pungesti-incendiu-barbat-spanzurat-701660.html

Ultimă oră

Același autor