16.5 C
Vaslui
4 mai, 2024

Un angajat ISU, aflat la cumpărături în Neamț, a salvat viața unui client. „Nu credem că a fost noroc, ci doar destinul unui salvator”

Un angajat ISU, aflat la cumpărături într-un magazin din Neamț, s-a transformat din client în salvator pentru un bătrân care suferise un stop cardio-respirator. Bărbatul de 83 de ani, prăbușit printre rafturi, a fost resuscitat de Dorin, chiar sub ochii vânzătoarei.

„Nu credem că a fost noroc, ci doar destinul unui salvator”, au transmis, miercuri, reprezentanții MAI. Întâmplarea cu final fericit a fost povestită de reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne pe rețelele sociale.

„A ieșit din tură și a mers la primul magazin. Voia să-și cumpere o cutie în care să-și împacheteze lucrurile. Era ultima lui zi de lucru la ISU Neamț și era foarte bucuros pentru că se muta acasă, la Bistrița.

– Doamnă! E cineva căzut aici!

– Probabil că a intrat fără să-l văd, iar de la casă eu nu văd până în spate, nici nu l-am auzit!

Dorin l-a întors imediat pe o parte. Culoarea pielii bărbatului era schimbată. I-a verificat imediat funcțiile vitale și a văzut că nu avea puls și nici nu respira. Femeia era, la rândul ei, panicată:

– Ce ne facem? Cum putem să-l ajutăm?

– Îl readucem la viața, doamnă, i-a răspuns Dorin, în timp ce începuse manevrele de resuscitare.

În foarte scurt timp, victima a început să respire.”

Citește mai mult la:

Sursa: https://www.vremeanoua.ro/un-angajat-isu-aflat-la-cumparaturi-in-neamt-a-salvat-viata-unui-client-nu-credem-ca-a-fost-noroc-ci-doar-destinul-unui-salvator/

Ultimă oră

Același autor