13.7 C
Vaslui
27 aprilie, 2024

Tineri grav răniți, după ce au intrat cu mașina într-un cap de pod în Vaslui. O victimă este în comă, iar alta a rămas fără un picior

O persoană este în comă, iar alta a rămas fără un picior, în urma unui grav accident rutier produs în județul Vaslui.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, în accident a fost implicat un autoturism în care se aflau cinci persoane, trei fete şi doi băieţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 21 ani.

Secţia de pompieri Huşi a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD de Terapie Intensivă Mobilă şi o ambulanţă SMURD cu echipaj de prim-ajutor, la locul producerii accidentului fiind trimise şi două salvări aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Din cauza vitezei și neatenției, autoturismul în care se aflau

i a lovit un cap de pod și s-a răsturnat, revenind ulterior pe roți, în afara părţii carosabile.

Una dintre victime, aruncată la 10 metri de mașină

”La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit în afara carosabilului un autoturism grav avariat, o persoană fiind încarcerată, iar o alta blocată în interiorul autovehiculului.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini de la locul accidentului.

La o distanță de aproximativ zece metri de autoturism a fost găsită o altă victimă, seminconștientă și cu răni foarte grave.

Concomitent cu operațiunile de descarcerare și deblocare, victimele accidentului au fost evaluate și au primit primul ajutor.

Ulterior, patru dintre victime au fost tranportate la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși.

Un bărbat în vârstă de 21 ani, care a suferit o amputație parțială de membru inferior a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Trei victime sunt conștiente și cooperante, iar o altă victimă este intubată și se află în stare de inconștiență”, a mai transmis ISU Vaslui.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/tineri-grav-raniti-masina-cap-pod-vaslui-703924.html

Ultimă oră

Același autor