11.5 C
Vaslui
28 aprilie, 2024

Stand Up Comedy cu Ionel Sandu de la AUR: spațiile pentru copiii cu autism sunt “bazaconii”

Inițial am crezut că Ionel Sandu s-a apucat de Stand Up Comedy. Cu afacerile nu stă extraordinar, cu politica nici n-a stat, așadar aveam motive întemeiate să credem acest lucru. Însă, declarațiile omului sunt cât se poate de serioase. Într-o încercare eșuată de a-i face opoziție actualului primar al municipiului, Vasile Pavăl, omul de afaceri a numit bazaconii viitoarele spații amenajate pentru copiii cu tulburări din spectrul autist și a declarat că nevoile de bază ale vasluienilor ar fi un cimitir.

“ Au fost atâtea și atâtea mandate de primar, iar domnul primar în funcție nu a pomenit niciodată de așa ceva. Ce să vă spun, nevoia unui cimitir, cred eu, e primordială, la Vaslui. Am simțit-o pe pielea mea ” , a spus omul de afaceri. Stăm și ne întrebăm cum poți simți pe pielea ta lipsa unui loc de veci, atât timp cât ești viu. Dar nu ne punem cu simțurile domnului Ionel. Apropo, să știți că Vasile Pavăl nu mai candidează, schimbați placa!

Omul de afaceri a continuat …” Consider că este o prioritate zero, să începem cu nevoile de bază ale vasluienilor , de la o discuție despre cimitir [….]. ” Noi nu știm cum o fi prioritatea zero, în schimb știm cum e prioritatea numărul unu. Ionel Sandu crede cu tărie că nevoile de bază ale vasluienilor sunt… cimitirul. Noi, oamenii de rând, suntem limitați și credem că nevoile de bază sunt: respiratul, mâncatul și dormitul. Pentru Ionel Sandu se pare că nevoia de bază este…muritul! Sunteți cam lugubru pentru un om care visează la scaunul de primar….

“Am înțeles că în Consiliul Local s-a discutat Strategia de dezvoltare a orașului pe următorii 4 ani. Ce am văzut acolo? Am văzut grădini botanice, am văzut alei senzoriale, ce-or fi alea chiar nu știu. Am văzut orice altceva, numai bazaconii, dar nu am văzut un cimitir. ” Năzuiți la scaunul de primar, dar nu știți ce este o alee senzorială! Vă spunem noi! Sunt spații special amenajate pentru copiii cu tulburări din spectrul autist și nu numai. Înțelegem că aceste “bazaconii” nu vă sunt dvs. de folos, pe când un cimitir vă este indispensabil.

Ionel Sandu își continuă declarația la fel de prost cum a început-o, împărțind problemele în două categorii: nevoile primare și nevoile majore!

“ Astăzi, m-am convins, dacă nu eram convins până acum, că trebuie să începem cu nevoile primare în piramida nevoilor, deci trebuie să începi cu nevoile primare, să vedem nevoile primare, să întrebăm cetățenii care sunt problemele lor și abia după asta să încercăm să le rezolvăm problemele majore “

O declarație de cascadorii râsului cap-coadă, o declarație a unui om care tinde să ajungă primar, un personaj care anul trecut venise cu ideea să mute bâlciul în mijlocul orașului. Așteptăm cu nerăbdare și îngrijorare următoarea idee a omului de afaceri Ionel Sandu!

Sursa: http://www.ziaruldevaslui.ro/stand-up-comedy-cu-ionel-sandu-de-la-aur-spatiile-pentru-copiii-cu-autism-sunt-bazaconii/

Ultimă oră

Același autor