11.1 C
Vaslui
26 aprilie, 2024

Șofer prins beat la volan de polițiști! Mașina era condusă haotic pe strada Traian din municipiul Vaslui

Posted by:

20 martie 2023

Polițiștii Biroului Rutier, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din comuna Delești, județul Vaslui, bănuit că ar fi condus un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.

La data de 3 martie 2023, ora 20:45, polițiștii Biroului de Ordine Publică Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Traian din municipiul Vaslui, au sesizat că un autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, este condus haotic, astfel încât l-au oprit, pentru control. Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că conducătorul autoturismului, un bărbat de 49 de ani, din comuna Delești, deține permis de conducere, cu dreptul de a conduce vehicule valabil, însă emana halenă alcoolică.

Procedând la testatarea acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În data de 6 martie 2023, în baza probatoriului administrat, polițiștii Biroului Rutier Vaslui l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Partajează asta:

Sursa: https://estnews.ro/2023/03/20/sofer-prins-beat-la-volan-de-politisti-masina-era-condusa-haotic-pe-strada-traian-din-municipiul-vaslui/

Ultimă oră

Același autor