16.5 C
Vaslui
4 mai, 2024

Social democrații și-au lansat candidații pentru Vaslui

De către

25 aprilie 2024

Pentru viitorul Consiliu Local, pesediștii au pregătit nume noi, dar și oameni cu experienț, cu mai multe mandate de consilieri. În fruntea listei stă candidatul pentru primărie, actualul viceprimar Lucian Braniște. În timp ce vicepreședintele Consiliului Județean a descris lista drept „o echipă care își dorește să performeze ”, președintele PSD Vaslui Adrian Solomon a spus că este „cea mai profesionistă”.

În frunte cu președintele Organizației Județene Adrian Solomon și vicepreședintele Consiliului Județean Ciprian Trifan, pesediștii vasluieni au depus, ieri, listele cu candidaturile la Consiliul Local Vaslui și Primăria municipiului Vaslui.

Primul pe lista de consilieri este actualul viceprimar, Lucian Braniște, care este și candidatul partidului pentru funcția de primar. El este urmat de Valeriu Craagață, fost viceprimar și consilier local.

„Avem cea mai performantă echipă de consilieri, profesioniști în administrație, profesioniști în cariera pe care o au. Sunt bucuros că am alături de mine o echipă de tineri susținători cu care voi munci în următorii patru ani pentru municipiul nostru”, a spus Lucian Braniște.

„Sperăm ca pe 9 iunie această echipă să convingă majoritatea vasluienilor să o voteze, pentru că este cea mai profesionistă din punct de vedere al experienței în administrația publică locală. Eu am încredere că va obține un rezultat care să depășească multe așteptări ale noastre, astfel încât să ducă la posibilitatea îndeplinirii obiectivelor în cei patru ani care urmează. Îi mulțumim domnului primar Vasile Pavăl că este alături de noi. Patru mandate nu sunt deloc puține și îi dorim și lui Lucian tot atâtea mandate, pentru că e tânăr și are tot viitorul în viață”, a spus Adrian Solomon.

„Mandatul meu viitor va fi cel de bunic, tată și de om al acestei comunități. Nu vizez niciun post în Parlamentul României, cred că mai multe lucruri realizam la Primăria Vaslui. Puteam să mai rămân un mandat, probabil că vasluienii îmi dădeau cu un vot în plus față de contracandidați și eram primar până în 2028. Însă, când am spus că pun capăt drumului în administrația publică locală, am fost hotărât. Consider că este o vârstă la care trebuie să te retragi, nu trebuie doar la nivel declarativ să spunem că e timpul să vină și alții, trebuie să le mai și facem loc. Trebuie să le oferim această șansă pentru că nimeni nu le știe pe toate și nimeni nu este nemuritor”, a spus primarul în funcția Vasile Pavăl.

„Domnul primar lasă o ștafetă destul de ridicată pentru Lucian, candidatul nostru în care eu am mare încredere. Azi am depus cea mai importantă candidatură de primar din județul Vaslui, cea de primar a municipiului reședință de județ. Lucian este un om dinamic, un om care își dorește să performeze, așa cum este și echipa de consilieri locali pe care Partidul Social Democrat o propune pentru alegerile din 9 iunie”, a spus vicepreședintele Consiliului Județean, Ciprian Trifan.

Lista candidaților PSD Vaslui la Consiliul Local Vaslui

Braniște Lucian – inginer, viceprimar

Caragață Valeriu – profesor, administrator public al județului

Vârlan Luminița – profesor, inspector școlar

Bahrim Cezar – inginer, antreprenor

Jinga Lucian – economist, președinte Organizației de Seniori a PSD Vaslui

Nistor Andreea – profesor, secretar PSD Vaslui

Epure Gabriela – asistent medical, președinte OAMGMAMR filiala Vaslui

Neacșu Daniel – inginer, consilier local

Negruți Leonard – inginer, consilier local

Prișan Dumitru – antreprenor, consilier local

Ghețu Vlad – medic veterinar, președinte tineret PSD Vaslui

Barbu Alexandru – jurist, consiler local

Florea Liliana – profesor, consilier local

Mancaș Ionuț – avocat, consilier local

Adumitroaie Cornel – economist, consilier local

Mironescu Elena – profesor, director Școala “Al. Ioan Cuza” Vaslui

State Roberta – psiholog, membru TSD Vaslui

Antochi Ionuț – asistent medical, consilier local

Surugiu Gabriel – inginer, membru TSD

Popoiu Sorin – profesor, consilier local

Plăcintă Mariana – inginer

Pachițu Dan – economist

Boboc Adriana – economist

Bordeianu Ionel – economist, director Casa de Cultură Vaslui

Muștiuc Neculai – profesor

Vlonga Luminița – profesor

Proca Adrian – operator

Lache Ernest – pensionar, șef stație CFR

Carp Gabi – consilier cabinet parlamentar

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2024/04/social-democratii-si-au-lansat-candidatii-pentru-vaslui/

Ultimă oră

Același autor