12.7 C
Vaslui
28 aprilie, 2024

Pregătiri pentru Festivalul „Constantin Tănase”: Concurs pentru identitatea vizuală

De către

22 martie 2024

Autoritățile vasluiene au început deja pregătirile pentru ediția din acest an a Festivalului de Umor „Constantin Tănase”. Vasluienii pasionați de grafică și desen se pot înscrie în concursul pentru crearea identității vizuale (afișul) festivalului, țintind un premiu de 2.500 de lei.

Vasluienii pasionați și talentați în grafică și desen se pot înscrie, începând cu 25 martie, la concursul organziat de autorități pentru crearea identității vizuale (afișului) Festivalului Umorului „Constantin Tănase”, eveniment care va avea loc în perioada 5-13 octombrie. „Identitatea vizuală (afișul) face obiectul unui concurs la care invităm pe toți cei interesați să se înscrie. După consultarea regulamentului, vă dorim inspirație și spor!”, a transmis Lucian Onciu, directorul Centrului Cultural Județean Vaslui, care a precizat că premiul acordat câștigătorului va fi de 2.500 lei, iar perioada desfășurării concursului este din 25 martie și până pe 5 aprilie 2024.

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2024/03/pregatiri-pentru-festivalul-constantin-tanase-concurs-pentru-identitatea-vizuala/

Ultimă oră

Același autor