11.5 C
Vaslui
28 aprilie, 2024

Incendiu la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Vaslui. În vecinătate se află un bloc turn, iar pompierii au verificat starea locatarilor – FOTO, VIDEO

ieri, 07:22

Un incendiu a izbucnit joi dimineaţă la sediul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Vaslui, în camera serverelor. Pentru că imobilul este lipit de un bloc turn, pompierii au verificat starea locatarilor, fără a fi necesară evacuarea acestora.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta în camera serverelor şi exista pericol de propagare la întregul nivel. După efectuarea recunoaşterii, s-a acţionat cu trei linii de intervenţie pentru izolarea şi lichidarea incendiului. Nu au fost găsite persoane rănite sau intoxicate cu fum ori alte gaze toxice. Întrucât clădirea instituţiei este lipită de un bloc turn, echipe de salvatori au mers din uşă în uşă pentru a verifica starea locatarilor, însă nu s-a impus evacuarea cetăţenilor”, transmit oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

Concomitent cu operaţiunile de stingere, pompierii au amplasat mai multe exhaustoare pentru evacuarea fumului extrem de dens care inundase clădirea.

La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul este lichidat, iar pompierii continuă evacuarea fumului şi a gazelor fierbinţi.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este un scurtcircuit produs la un UPS de mare capacitate.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/incendiu-la-casa-judeteana-de-asigurari-de-sanatate-vaslui-in-vecinatate-se-afla-un-bloc-turn-iar-pompierii-au-verificat-starea-locatarilor-foto-video-1922402201002024020721478721

Ultimă oră

Același autor