18.2 C
Vaslui
5 mai, 2024

Familia Safir, premiu pentru opt decenii de spirit antreprenorial românesc

De către

15 decembrie 2023

Miercuri seară, Familia Safir a primit premiul pentru opt decenii de spirit antreprenorial românesc în industria alimentară, în cadrul Galei Premiilor Capital, binecunoscuta revistă economică recunoscând, prin organizarea acestui eveniment, meritele deosebite ale grupului de firme din județul Vaslui.

Prin Gala Premiilor Capital, prestigioasa revistă economică româenască urmărește să ofere o recunoaștere antreprenoriatului românesc, dar nu numai. Sunt premiate proiecte, inovații și rezultatele remarcabile ale oamenilor și companiilor din diferite domenii de activitate, precum administrație, politică, mass-media, antreprenoriat, sănătate, artă sau sport.

În cadrul ecenimentului, miercuri seară, Familia Safir a primit premiul pentru opt decenii de spirit antreprenorial românesc în industria alimentară, pentru întreaga afacere.

„Am dezvoltat un business solid, pas cu pas, iar acum ne bucurăm de satisfacția clienților noștri, care aduc pe masa familiilor lor carne de pui crescută lent, la sol și cu acces la lumină naturală. Ei apreciază gustul autentic al cărnii de pui, aducându-și aminte de copilăria noastră. A primi un premiu nu este un lucru minor – pentru noi, cel puțin. Este o recunoaștere care vine din partea celor care apreciază munca noastră – Ghiorghi Safir, George Safir, Iulian Safir – și a celor peste 800 de angajați ai grupului nostru de firme. Vă mulțumim”, a transmis, cu această ocazie, Familia Safir, pe pagina de socializare a grupului de firme vasluian.

Grupul de firme Safir, format din Safir, Nutriva, Sagem și Safi-Star, este unul dintre cei mai importanți angajatori locali din Vaslui, cu un număr de 767 de angajați activi. Compania estima că în 2023 cifra de afaceri va depăși 79 milioane de euro. Grupul de firme Safir a avut o cifră de afaceri de 67 milioane de euro în anul financiar 2022, o creștere de 29% față de rezultatele anului anterior. Profit.ro a anunțat în februarie că producătorul de carne de pasăre a preluat trei noi ferme: Simila din Vaslui și Parincea și Tătărăști din Bacău, majorându-și semnificativ capacitatea de producție. Compania vinde sub brandurile Deliciosul de Vaslui, Răsfăț Românesc și Zdravăn Moldovenesc.

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2023/12/familia-safir-premiu-pentru-opt-decenii-de-spirit-antreprenorial-romanesc/

Ultimă oră

Același autor