17.8 C
Vaslui
27 aprilie, 2024

Benzi dedicate conducătorilor auto care aduc/iau copiii de la școală în municipiul Vaslui

29 mins în urmă

24 Vizualizari

Mihai Botez, deputat și președintele filialei județene USR Vaslui, alături de Cătălin Mîndru, viceprimarul municipiului Vaslui și președintele filialei locale USR Vaslui, au prezentat astăzi (23.03.2023), în cadrul conferinței de presă lunare, principalele activități de la nivel central și județean.

„USR lucrează în Parlament pentru cetățeni. Am solicitat demisia conducerii ASF, în urma scandalului Euroins. Membrii din conducerea ASF, plătiți de altfel cu salarii uriașe, nu și-au îndeplinit rolul de a supraveghea piața asigurărilor. Acum românii vor plăti polițe la suprapreț. Luni l-am chemat pe domnul Novak să ne explice și nouă de ce banii publici par să ajungă constant în conturile sale și ale rudelor sale.

Nu în ultimul rând, suntem activi și pe plan legislativ, iar în ultimele săptămâni, USR a depus proiecte pentru a facilita cursurile on-line pentru reconversie profesională, ori proiectul recent adoptat de Senat, care va permite accesul liber la drumeții în pădurile din România.

Suntem activi pe toate planurile și muncim în interesul românilor, însă de multe ori, acest lucru nu este prezentat de televiziunile centrale!” a declarat deputatul Mihai Botez.

În continuare, viceprimarul municipiului Vaslui a prezentat mai multe proiecte depuse sau susținute de USR în cadrul Consiliului Local Vaslui.

„Am depus proiectul care, odată aprobat, va premia, an de an, performanțele elevilor vasluieni. Am propus ca premierea olimpicilor vasluieni să se facă pe 5 octombrie, atunci când marcăm Ziua Internațională a Educației. A doua veste bună se referă la darea în folosință a primei parcări securizate pentru biciclete. Începând cu luna aprilie, vasluienii care locuiesc în zona Piața Centrală se pot adresa primăriei pentru alocarea unui spațiu în cadrul acestei parcări.

Nu în ultimul rând USR Vaslui a propus delimitarea și marcarea rutieră a unei benzi dedicate numai conducătorilor auto care aduc/iau copiii de la școală, sistemul cunoscut sub denumirea de „Kiss and Ride”, care va fi implementat pe strada Mihail Kogălniceanu, la Școala gimnazială Constantin Parfene.” a completat viceprimarul Cătălin Mîndru.

Sursa: http://actualvs.ro/benzi-dedicate-conducatorilor-auto-care-aduc-iau-copiii-de-la-scoala-in-municipiul-vaslui/

Ultimă oră

Același autor