15 C
Vaslui
7 mai, 2024

Bârladul va găzdui primul Festival Internațional de Film

De către

26 aprilie 2024

Peste puțin timp, Bârladul va fi gazda primului Festival Internațional de Film! Evenimentul, programat pentru data de 20 august, va avea loc la Cinematograful „Victoria” și va proiecta numeroase filme de scurtmetraj și lungmetraj din întreaga lume, deja fiind înscrise pelicule din Marea Britanie, Spania, Germania și Statele Unite.

În această vară, mai exact pe data de 20 august, va avea loc primul Festival Internațional de Film în Bârlad și va fi găzduit de Cinema Cityplex „Victoria”. După cum au anunțaț organizatorii, acest eveniment deosebit este un moment de cotitură în peisajul cultural al Bârladului, marcând debutul unei tradiții noi și îndrăznețe în domeniul cinematografiei.

„Cu sprijinul generos al Cinema Cityplex «Victoria», suntem încântați să vă oferim ocazia de a experimenta o gamă diversă de filme de scurtmetraj și lungmetraj din întreaga lume. Este de remarcat faptul că producții remarcabile din Marea Britanie, Spania, Germania și Statele Unite au fost deja înscrise în competiția noastră. În cadrul festivalului, publicul va avea șansa de a se bucura de proiecții captivante și de a interacționa cu unele dintre cele mai strălucitoare minți creatoare din industria cinematografică. Sesiunile de întrebări și răspunsuri cu producători și regizori români de prestigiu vor oferi o perspectivă captivantă și profundă asupra procesului creativ din spatele filmelor lor remarcabile. Vă invităm să ne fiți alături pe 20 august pentru un eveniment cu totul special. Veniți să vă bucurați de magia cinematografiei și să faceți parte din istoria acestui festival extraordinar!”, este invitația lansată de organizatori.

Pentru a atrage cât mai mulți spectatori, aceștia anunță că intrarea este gratuită și deschisă publicului larg. Cei interesați vor putea găsi mai multe informații despre evenimentul cinematografic pe site-ul festivalului (

) și pe rețelele de socializare (

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2024/04/barladul-va-gazdui-primul-festival-international-de-film/

Ultimă oră

Același autor