12 C
Vaslui
19 mai, 2024

Ei sunt istoricii județului, premiați la Olimpiada națională!

De către

6 mai 2024

Rezultate foarte bune obținute de șase din cei nouă elevi de gimnaziu și liceu din Vaslui, Huși și comuna Laza, care au reprezentat județul la etapa națională a Olimpiadei de Istorie. Aceștia au obținut un premiu II și un premiu III, precum și patru mențiuni ale Ministerului Educației. În plus, rezultatul a clasat județul Vaslui pe primul loc la nivel național.

Chiar înainte de Paște, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui au dat publicității rezultatele obținute de lotul care a reprezentat județul la Olimpiada națională de Istorie, desfășurată între 27 aprilie – 1 mai, la Brașov. Concret, șase din cei nouă elevi care s-au calificat la faza națională au fost distinși cu premii și mențiuni. Este vorba despre elevi din Vaslui, Huși și comuna Laza.

Cei mai buni elevi de la faza națională sunt:

„A fost un efort extraordinar pentru cei nouă elevi care au reprezentat județul la faza națională a Olimpiadei de Istorie de la Brașov și transmitem calde felicitări și mulțumiri acestor elevi excepționali, care iubesc Istoria, precum și domnilor profesorilor care i-au pregătit și au știut să le transmită dragostea pentru această disciplină!”, au declarat reprezentanții ISJ Vaslui.

Trebuie spus că lotul vasluian a fost însoțit la Brașov de profesoara Ionela-Adriana Lepardă.

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2024/05/ei-sunt-istoricii-judetului-premiati-la-olimpiada-nationala/

Ultimă oră

Același autor