16.5 C
Vaslui
4 mai, 2024

Acțiune de curățenie cu peste 200 de voluntari

De către

24 aprilie 2024

Săptămâna aceasta a fost declarată „Săptămâna verde, săptămâna curățeniei” de Primăria Vaslui, care vrea să o dedice igienizării sațiilor verzi și unor zone ale orașului. La una dintre acțiunile organizate astăzi vor participa elevi și profesori, dar municipaliattea cheamă și ceilalți locuitori, ca și pe agenții economici să participe la curățenia din oraș.

În „Săptămâna verde, săptămâna curățeniei”, cum a fost declarată săptămâna aceasta de către municipalitatea vasluiană, angajați ai Primăriei municipiului Vaslui și peste 200 de voluntari, elevi de la liceele din oraș, însoțiți de profesori, vor desfășura, astăzi, pe 24 aprilie 2024, activități de igienizare a unor zone situate în perimetrul limitelor teritoriale ale municipiului.

„În derularea acțiunii, îi vom avea alături pe reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Vaslui și pe cei ai S.C. Financiar Urban S.R.L. Pitești. Pe această cale, rugăm cetățenii și agenții economici să ni se alăture și să curețe zonele limitrofe locuinței sau spațiului comercial în care își desfășoară activitatea, pentru ca apropiatele Sărbători Pascale să ne găsească, și în acest an, pregătiți să primim vestea Învierii Domnului!”, este mesajul transmis de municipalitate, care îi invită astfel pe vasluieni să ajute la curățenia din oraș.

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2024/04/actiune-de-curatenie-cu-peste-200-de-voluntari/

Ultimă oră

Același autor