8 C
Vaslui
27 aprilie, 2024

Accident în Vaslui. Un autoturism a lovit un cap de pod. În mașină se afla și un bebeluș

Sursa foto: ISU Vaslui/facebook

Un autoturism în care se aflau trei persoane, printre care și un bebeluș a fost implicat într-un accident produs în localitatea Tutova, din județul Vaslui.

Mașina a lovit un cap de pod iar cei doi adulți din autovehicul au suferit multiple traumatisme. Bebelușul nu a fost rănit.

„Pompierii militari intervin pentru salvarea vieții victimelor unui

rutier produs în localitatea Tutova

Detașamentul de pompieri Bârlad intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs pe DE581, în localitatea Tutova, comuna Tutova.

În accident este implicat un autoturism în care se aflau trei persoane, doi adulți și un copil cu vârsta sub un an. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism puternic avariat (autoturismul a lovit un cap de pod), persoanele aflate în interior fiind evacuate de către ceilalți participanți la trafic. Cei doi adulți (soț și soție) au suferit multiple traumatisme, au primit primul ajutor în interiorul celor două ambulanțe, iar în acest moment sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Copilul nu a suferit traumatisme, dar este transportat la spital în aceeași ambulanță cu mama sa.

Pompierii militari asigură măsuri PSI și îndepărtează resturile de materiale rămase pe carosabil”, transmite ISU Vaslui pe Facebook.

Sursa: https://jurnalul.ro/stiri/locale/accident-vaslui-autotusim-lovit-pod-masina-bebelus-932341.html

Ultimă oră

Același autor