17.1 C
Vaslui
1 mai, 2024

29 de pacienţi de la Spitalul de Psihiatrie Murgeni, duşi la spitalele din regiune

115 afișări

Diana Cimpoeşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi, a anunţat, joi dimineaţă, că la Spitalul de Psihiatrie Murgeni au fost multiple cazuri de enterocolită acută cu şoc hipovolemic. La spital erau internaţi 142 pacienţi cu boli cronice.

După ce au mâncat alimente pe bază de peşte, date „pomană” de o mănăstire, trei oameni au murit.

29 de pacienţi au fost duşi în alte spitale. Astfel, la spitalul din Bârlad au ajuns 15 oameni, dintre care unul este în ATI. La spitalul Vaslui sunt 9 pacienţi, iar la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi 5. Pacienţii ajunşi la Iaşi sun două femei de 41 şi 53 ani, respectiv trei bărbaţi de 50 şi 51 de ani.

Pacienţii Spitalului de Psihiatrie Murgeni, judeţul Vaslui, au mâncat alimente pe bază de peşte, oferite de o mănăstire, conform Ministerului Sănătăţii. DSP Vaslui a ridicat probe din spital şi le-a trimis la IML Iaşi.

Potrivit „Vremea Nouă”, pe lângă mâncarea oferită de pomană de călugării de la Floreşti, pacienţii spitalului din Murgeni ar fi mâncat şi conserve din peşte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 08:05

astăzi, 08:04

astăzi, 07:41

astăzi, 07:00

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/29-de-pacienti-de-la-spitalul-de-psihiatrie-murgeni-dusi-la-spitalele-din-regiune-22198443

Ultimă oră

Același autor