Ziua Mondială a Poștei, sărbătorită și la Vaslui

0

Irinel Marcu

Loading...

Ieri, s-au împlinit 143 de ani de când 22 de state, printre care și România, au semnat actul de constituire a Uniunii Poștale Universale (UPU) – Berna 1874. Poștașii din întreaga lume sărbătoresc pe această dată Ziua Mondială a Poștei. Peste 190 de țări membre ale Uniunii Poștale Universale formează cea mai mare rețea fizică de distribuire din lume. În anul 2004, Gabriel Mateescu, director în cadrul Companiei Naționale Poșta Română, a fost ales președintele Consiliului de Administrație al UPU. În acest an, Poșta Română a aniversat și 155 de ani de la înființare.

“La nivel județean am marcat această zi chiar dacă a fost declarată zi liberă pentru toți poștașii, asigurând servicii pentru populație cu personal redus. La fiecare oficiu diriginții au marcat această zi în cadrul colectivelor pe care le conduc. Am oferit primilor clienți ai oficiilor poștale flori și felicitări, reînnoind astfel legământul de fidelitate față de toți beneficiarii prestațiilor poștale. Rugăm clienții să conteze în continuare  pe noi și să creadă în instituția Poșta Română. Chiar și în aceste condiții grele, Poșta Română rămâne cel mai credibil operator poștal și cel mai serios partener. Pe lângă rețeaua poștală, încă deține o rețea umană de buni profesioniști cu un imens potențial și atașament față de instituție “, a declarat Irinel Marcu, directorul Oficiului Județean de Poștă Vaslui.

Cu acest prilej directorul instituției a ținut să transmită și un mesaj pentru poștașii vasluieni: “Dragi colegi, să nu uitați niciodată că faceți parte dintr-o mare familie mondială. Să nu vă pierdeți speranța într-un viitor mai bun pentru voi și pentru Poșta Română. Vă mulțumesc pentru toate sacrificiile pe care le faceți zilnic, indiferent pe ce poziție ierarhică vă aflați. La mulți ani, dragi colegi !”

Sursa: http://obiectivvaslui.ro/ziua-mondiala-postei-sarbatorita-si-la-vaslui/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.