de Mihaela NICULESCU

Loading...

A V-a ediție a Cupei Presei la tir, organizată de Garnizoana Bârlad, a adus vineri, 13 octombrie, în poligonul garnizoanei, 10 ziariști din Bârlad și Tecuci. Reprezentanții mass – mediei pasionați de tir s-au întrecut în mânuirea armei, în cazul de față a celei de tip AKM 47.

Chiar dacă a fost o zi însorită, numai bună pentru desfășurarea activităților sportive, emoțiile concurenților și-au spus cuvântul. Unii, care au tras și a doua oară în afara concursului, au reușit să obțină un punctaj dublu față de cel realizat în prima probă, care de altfel a fost luată în considerare la întocmirea clasamentului.

La fete prima pe podium s-a clasat Gina Ghiorghiu, de la “Actualitatea Bârlădeană”, care a obținut 53 de puncte. Cu 19 puncte Cristina Rădulescu (Bună Ziua de Vaslui) și Adriana Șușnea (Obiectivul de Vaslui) s-au clasat pe locurile II și III. La băieți locul I a fost câștigat de Cristian Pohrib (Radio Tecuci), care a totalizat 111 puncte. Pe locul II s-a clasat Adrian Arnăutu (Monitorul de Vaslui), cu 108 puncte și pe locul trei Gabriel Săndulescu (Cony TV Bârlad), cu 95 puncte.

Competiția a fost organizată perfect, concurenții fiind instruiți în prealabil atât cu regulile competiției cât și cu poziționarea armei, fiecare concurent fiind însoțit de un militar. În timpul concursului unul dintre aceștia a devenit tătic, soția sa născând în acel interval de timp la maternitatea din Bârlad.

Toți concurenții, atât cei care s-au remarcat obținând premii cât și ceilalți, vor primi diplome și cupe la Cercul Militar din Bârlad, pe 25 octombrie, de Ziua Armatei Române, când conform tradiției sunt premiați toți reprezentanții garnizoanei Bârlad (militari, polițiști, jandarmi, pompieri) care au câștigat concursurile sportive desfășurate în apropierea acestui eveniment în Garnizoana Bârlad.

comments

Sursa: http://estnews.ro/2017/10/16/ziaristii-au-tras-tinte-la-propriu/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.