Viviana Radu, regina Balului de la Colegiului “Gheorghe Rosca Codreanu” din Bârlad (foto, video)

0

Loading...

ÎNGHESUIALÃ… Timid si cam înghesuit, la Cercul Militar din Bârlad a avut loc Balul Bobocilor de la Colegiul National „Gheorghe Rosca Codreanu” (CNGRC). Vineri, 3 noiembrie, elevii Colegiului National “Gheorghe Rosca Codreanu” din Bârlad au tinut balul la Cercul Militar, care s-a dovedit neîncãpãtor pentru multimea de elevi dornicã de distractie, fiind o înghesuialã … de vis!. Dupã trei probe, interesante si haioase, Miss Boboc 2017 a fost aleasã Viviana Radu. Toate concurentele au fost la înãltime, fiecare având sanse reale la titlul de Miss Boboc al Colegiului ”Rosca Codreanu”. Diferenta a fãcut-o juriul format din profesorii colegiului, care s-au arãtat încântati de prestatia Vivianei Radu.

Atmosferã de mare sãrbãtoare la Balul Bobocilor, eveniment organizat de clasa a XI-a A, de la Colegiul National “Gheorghe Rosca Codreanu” (CNGRC), la Cercul Militar din Bârlad. Locul n-a prea fãcut fatã numãrului de participanti, fiind o înghesuialã de zile mari. Precizãm cã balul a fost strict supravegheat de politie, jandarmerie, reprezentantii ISJU Vaslui, profesorii si conducerea scolii. În special s-au fãcut verificãri ca elevii sã nu aibã bãuturi alcoolice la ei si tigãri, fumatul fiind permis doar în afara clãdirii unde s-a desfãsurat balul. În timpul care s-a derulat de la începutul anului scolar, a fost organizatã o competitie internã la CNGRC, pentru a se stabili concurentele pentru Miss Boboc. De preselectie au trecut cinci eleve de la clasele a IX-a, una mai frumoasã ca cealaltã: Beatrice Anghelutã, Andreea Butnaru, Beatrice Vãleanu, Viviana Radu si Andreea …. Butnaru.

Ele au trebuit sã demonstreze juriului cã aspectul fizic nu este singura lor calitate, asa cã au participat la câteva probe de foc. Tema balului a fost „Once Upon a Time”, concurentele reprezentând personaje din desenele animate care au avut ca temã muzicalã aceastã melodie. Timp de douã ore concurentele au smuls aplauzele publicului (unul destul de numeros), indiferent cã a fost vorba de probele artistice, de culturã generalã sau perspicacitate. Toate aceste momente au fost condimentate cu foarte multe concursuri pentru toti cei prezenti, cu premii substantiale din partea sponsorilor acestui eveniment. Au cântat pentru elevii de la CNGRC artisti locali si invitat special rapp-erul Nospe, de la Iasi.

Miss Boboc: Viviana Radu!

În cele din urmã a venit si momentul cel mai asteptat al serii. Dupã terminarea tuturor probelor, juriul a tras linie si a desemnat-o “Regina Balului” si “Miss Boboc 2017″ pe eleva Viviana Radu. Podiumul a fost urmãtorul: Locul V si Miss Elegantã – Beatrice Anghelutã (Maleficient); locul IV si Miss Spontaneitate – Andreea Butnaru (Alice în Tara Minunilor); locul III si Miss Creativitate – Beatrice Vãleanu (Mulan); locul II a fost câstigat de Rebeca Hurmuz (Cenusãreasa), iar titlul de Miss Boboc 2017 i-a revenit elevei Viviana Radu. „A fost o experientã unicã pentru mine si pe care n-o voi uita toatã viata”, a spus, emotionatã, proaspãta Miss Boboc, încoronatã cu acest titlu de fosta Miss Boboc 2015, Ana Maria Cârlan.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/viviana-radu-regina-balului-de-la-colegiului-%e2%80%9cgheorghe-rosca-codreanu-din-barlad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.