Un deţinut s-a urcat pe una dintre clădirile complexului penitenciar din Vaslui, iar zeci de colegi de detenţie bat cu putere în gratii şi strigă „Să vină Tudorel Toader!”.

Loading...

Protestul spontan a fost declanşat în dimineaţa zilei de vineri, 3 noiembrie, iar surse din conducerea unităţii de detenţie spun că deţinuţii ar fi nemulţumiţi de întârzieri în eliberările condiţionate posibile ca urmare a legii cu privire la recursul compensatoriu.

„Ministrul Toader ne-a păcălit, că ne-a promis zile de libertate pentru condiţii. Când ajung la tribunal, se dau amânări foarte lungi la dosare. Ei nu se gândesc că avem şi noi familii, numai la ei se gândesc. Din Penitenciarul Vaslui s-a eliberat unul singur (n.r. – deţinut). Ei au zis că până la data de 4 (n.r. – noiembrie) o să se elibereze 3.300. Unde-i dreptatea asta, unde-s legile astea?!”, strigă deţinutul urcat pe clădire.

Deţinutul spune că va sta pe clădire chiar şi o lună, până va veni ministrul Toader. La Vaslui plouă.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/vaslui/rascoala-penitenciarul-vaslui-detinut-s-a-urcat-cladire-colegii-celule-striga-sa-vina-tudorel-toader-motivul-protestului-spontan-1_59fc4ce95ab6550cb8c4d711/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.