0.4 C
Vaslui
7 decembrie, 2023

VIDEO | Premieră! Un tânăr cascador practică snowboard cu mașina pe un deal din Vaslui. Poliția apreciază performanța și o premiază cu o amendă

Publicat: 20/11/2023, 15:26

Ministerul de Interne a publicat luni imagini devenite virale pe reţelele de socializare. Un tânăr practică snowboard pe mașină pe Dealul Dobrinei în județul Vaslui. Cascadorul inconștient va fi amendat, deși și Poliția, și urmăritorii apreciază performanța.

Imaginile îl arată pe

unei maşini care derapează pe zăpadă. ”Apreciem întotdeauna inventivitatea, dar aşa ceva niciodată! Referitor la acest video care circulă în spaţiul online, vă spunem clar: Nu acestea sunt anvelopele M+S! Nu ştim care dintre cei doi a fost mai inconştient, conducătorul autoturismului sau pasagerul…Şi aici, termenul de pasager este discutabil”, au transmis, luni, oficialii Ministerului de Interne, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

Aceştia au precizat că cel de la volan a fost invitat să descrie cu lux de amănunte secvenţa video, urmând să fie amendat pentru transportul necorespunzător al amicului de pe portbagaj.

, cel mai probabil, filmarea este făcută pe dealul Dobrinei, sâmbătă, atunci când se înregistrau căderi substanţiale de zăpadă.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

20 Nov, 17:16

Economic –

Știri politice –

20 Nov, 17:11

Ultima oră

20 Nov, 17:01

Știri –

20 Nov, 16:55

Cultură –

20 Nov, 16:49

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/video-premiera-un-tanar-cascador-practica-snowboard-cu-masina-pe-un-deal-din-vaslui-politia-apreciaza-performanta-si-o-premiaza-cu-o-amenda-20096723

Ultimă oră

Același autor