12.7 C
Vaslui
28 aprilie, 2024

VIDEO Grav accident la Mărul de Aur! Doi minori au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare și deblocare), o ambulanță SMURD tip B2, o ambulanță SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, deblocarea și acordarea primului ajutor calificat victimelor unui accident rutier produs pe DN 24, în zona Mărul de Aur. La intervenție a mai participat un echipaj și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui. În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau patru persoane, între care doi copii minori.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism căzut (răsturnat) pe o parte într-un șanț pentru evacuarea apelor meteorice (rigolă) și, sprijinit de un zid de protecție. Conducătorul autoturismului (32 ani) a fost găsit blocat în autovehicul, celelalte persoane fiind evacuate (cu ajutorul celorlalți participanți la trafic). Cei doi copii minori (3 ani respectiv 6 ani) acuzau dureri în zona coloanei vertebrale respectiv la membrele superioare. Victimele au primit primul ajutor calificat în ambulanțele SMURD, ulterior fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiștii vasluieni.

Sursa: http://www.ziaruldevaslui.ro/video-grav-accident-la-marul-de-aur-doi-minori-au-ajuns-la-spital-dupa-ce-masina-in-care-se-aflau-s-a-rasturnat/

Ultimă oră

Același autor