11.6 C
Vaslui
5 mai, 2024

VIDEO | Cu căruciorul la purtător: Ciprian Trifan, candidat oficial la șefia Consiliului Județean Vaslui (FOTO)

MOBILIZARE… Actualul vicepreședinte cu atribuții de președinte al Consiliului Județean Vaslui, Ciprian Trifan, și-a depus joi dosarul de candidat pentru funcția de președinte al CJ Vaslui din partea PSD la Biroul Electoral Județean (BEJ) pentru alegerile locale din 9 iunie. Acesta nu a venit singur, ci însoțit de o delegație formată din peste 100 de persoane, marea lor majoritate actuali primari și viitori candidați PSD la primăriile din județ. Deși era vedeta evenimentului, Trifan nu s-a sfiit să coboare la munca de jos, cărându-și singur dosarele cu semnături, pe holul dintre Consiliul Județean și Prefectura Vaslui. Nu le-a dus însă în brațe, ci le-a transportat cu ajutorul unui cărucior care l-a scutit de la prea mult efort fizic. Potrivit vicelui Trifan, peste 20.000 de semnături au fost depuse, azi, la BEJ Vaslui pentru susținerea candidaților PSD la Consiliul Județean, în acest angrenaj de strângere de semnături fiind implicați toți primarii din județ.

Prin mobilizarea de azi, social-democrații au vrut să demonstreze că sunt o forță în județul Vaslui, iar la asta și-au adus contribuția și primarii proaspăt înregimentați în PSD, cum ar fi Dumitru Boroș de la Bârlad sau Corneliu Stângă de la Vetrișoaia, care au ținut morțiș să se pozeze cu candidatul partidului la șefia CJ Vaslui. Președintele Organizației Județene PSD Vaslui, Adrian Solomon, speră ca până pe 9 iunie, toate partidele implicate în lupta electorală să ducă o campanie curată, bazată pe prezentarea proiectelor de dezvoltare și nu pe atacuri la persoană. “Ciprian va fi vârful nostru de lance în campanie și la alegerile din 9 iunie. Cu siguranță, toți cei care sunt astăzi de față au votul cetățenilor în spatele lor, sunt cei care reprezintă forța lui Ciprian Trifan în competiția pentru câștigarea scaunului de președinte al CJ Vaslui. Cât despre lista de consilieri județeni, ea reprezintă întregul spectru profesional, dar și geografic al județului nostru. Sunt reprezentate municipiile, comunele, sunt reprezentate și sindicatele, dar și partenerii noștri tradiționali, Partida Rromilor, prin președintele Bobi Brătianu. Sper ca de azi și până la alegeri să avem parte de o campanie curată, bazată pe proiecte de dezvoltare, pe principii, o campanie care să se încheie pe 9 iunie cu un vot major al cetățenilor din județul nostru pentru echipa PSD și pentru Ciprian Trifan.”

Ciprian Trifan: “Sunt produsul Partidului Social Democrat”

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean speră, la rândul său, că toți cei implicați în competiția pentru cea mai importantă funcție din județ să vorbească mai mult despre ce doresc să facă pentru Vaslui și mai puțin despre “bubele” adversarilor politici. “Astăzi am depus candidatura la președenția Consiliului Județean Vaslui. Este candidatura mea, dar și a colegilor mei, viitorii consilieri județeni. Cu toții ne dorim să dezvoltăm județul, să ducem mai departe proiectele de care ne-am apucat, dar și alte proiecte noi. Cred cu tărie în echipa mea, cred într-o campanie curată și mai cred că este timpul să vorbim cu toții, indiferent de la ce partid provine candidatura, despre ceea ce ne dorim să facem pentru județul nostru. În spatele meu sunt colegii cu care lucrez de un sfert de secol, sunt, practic, produsul Partidului Social Democrat pregătit pentru această funcție”, a declarat Ciprian Trifan.

Vom reveni cu lista candidaților PSD la Consiliul Județean Vaslui!

Sursa: https://www.vremeanoua.ro/cu-caruciorul-la-purtator-ciprian-trifan-candidat-oficial-la-sefia-consiliului-judetean-vaslui-foto/

Ultimă oră

Același autor