Agresiunea a avut loc la orele amiezii, în timp ce elevii de la licele ”Ştefan Procopiu” şi ”Ion Mincu” ieşeau de la ore, iar cei din schimbul doi se deplasau spre şcoală. O elevă a Liceului ”Ştefan Procopiu” a fost luată la bătaie în momentul în care s-a apropiat de sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi. Timp câteva zeci de secunde a fost lovită cu pumnii şi picioarele, până la leşin, fără ca vreunul din martorii aflaţi în zonă să intervină.

Loading...

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, agresoarea este Romina Moldoveanu, o tânără din localitatea Muntenii de Sus, cea care în 2015 s-a transformat în cea mai aprigă susţinătoare a celor şapte violatori din Văleni. Ea l-a felicitat atunci pe lideul celor şapte violatori, spunându-i că bine i-a făcut victimei, încurajându-l să o agreseze sexual din nou pe respectiva victimă şi cerându-i să o ia şi pe ea să îi aplice fetei o corecţie fizică. 

Ieri, Romina Moldoveanu a sărit la bătaie la eleva Liceului ”Ştefan Procopiu”, pentru că aceasta din urmă ar fi avut o serie de postări critice la adresa unei prietene de-a sa.

Întreaga agresiune a fost filmată de un tânăr aflat în apropiere. De altfel, în timp ce adolescenta era lovită, mai mulţi elevi asistau la agresiune, fără ca vreunul dintre ei să intervină pentru a opri agresoarea. La un moment dat, pe înregistrare se aude cum un bărbat îi cere agresoarei se se oprească, altfel va anunţa Poliţia.

Pe înregistrare, se aude cum agresoarea o apostrofează pe victimă: ”Te-am avertizat de atâtea ori… Ţi-am zis?”. Martorii susţin că în urma loviturilor primite, eleva bătută şi-ar fi pierdut cunoştinţa. Câţiva muncitori care lucrau la trotuarul din faţa Jandarmeriei Vaslui ar fi stropit-o cu apă pentru a-şi reveni. Poliţia din Vaslui a declanşat o anchetă în acest caz, poliţiştii de investigaţii criminale deplasându-se la Liceul ”Ştefan Procopiu” încă de la primele ore ale dimineaţii.

”Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui s-a autosesizat în acest caz şi a deschis dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi loviri şi alte violenţe. Cercetările sunt în plină desfăşurare”, a precizat Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/vaslui/video-cea-mai-apriga-sustinatoare-celor-7-violatori-vaslui-filmata-timp-loveste-pumnii-picioarele-eleva-liceu-lesin-1_59bb77fb5ab6550cb83058c4/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.