Loading...

ACUZATII GRAVE Andrada Tudorache, o tânãrã de 30 de ani, multiplã campioanã nationalã si vicecampioanã europeanã la Kempo, acuzã foarte vocal pe unul dintre personajele cele mai controversate din Bârlad, Marian Rãdoi (fost Puscasu), cã ar fi agresat-o într-o statie de benzinã din centrul Bârladului. Andrada ne-a precizat cã a fãcut plângere la politie pentru cã a fost lovitã, scuipatã si înjuratã de Marian Rãdoi, fiind hotãrâtã sã se judece pânã în pânzele albe cu el. Cauza conflictului este o postare pe Facebook a unui amic de-al lui Rãdoi, la care tânãra sportivã a fãcut un comentariu ce n-a fost pe placul…lui Rãdoi. Contactat telefonic, Marian Rãdoi a negat vehement cã ar fi lovit-o sau scuipat-o, recunoscând cã a avut .. un schimb mai acid de replici. „Sã dovedeascã cã am lovit-o”, a spus Marian Rãdoi. Cert este cã adevãrul va fi scos la ivealã de procurorul de caz si judecãtor, dacã se va ajunge în instantã.

O practicantã de arte martiale din Bârlad, una dintre putinele sportive „senioare” ale Cluburilor „Myagi Dogo” Bârlad si „Scorpions” Bârlad, Andrada Tudorache, de 30 de ani, ne-a vizitat la redactie, având o sesizare pe care o vrea fãcutã publicã. Andrada, multiplã campioanã nationalã la Kempo, iar anul trecut chiar vicecampioanã europeanã la acelasi stil, Kempo, una dintre sportivele cu care trebuie sã ne mândrim, acuzã cã a fost agresatã foarte urât de unul dintre cei mai controversati antrenori de lupte – Marian Rãdoi (fost Puscasu), ginerele fostului sef al Politiei Locale, Vasile Rãdoi. Iatã ce ne-a precizat Andrada: „Pe 3 august, mergând la Hey, la Rompetrol, în centrul Bârladului, pe la orele 22.30, am fost acostatã de Marian Rãdoi (fost Puscasu), pe motiv cã la sfârsitul lunii iulie as fi comentat la o postare pe Facebook a unui amic de-al lui. Eu i-am spus cã ce treabã are el cu postãrile altcuiva si cu ce comentez eu, pentru cã nu trebuie sã cer voie nimãnui sã postez la cine sunt eu prietenã pe Facebook. Atunci el m-a agresat, m-a lovit, m-a scuipat si m-a înjurat ca la usa cortului. Eu am fost a doua zi la Politia Bârlad si am depus o plângere împotriva lui. Am fost chematã recent de am dat declaratie, pentru cã s-a deschis dosar penal, asa mi s-a spus, urmând ca sã fie si el audiat. Vreau sã arãtati tuturor cã acest individ este foarte periculos, agreseazã multã lume, care se teme de el. Eu nu mã tem decât cã va fi musamalizatã plângerea mea si nu mã las cãlcatã în picioare. Sper ca legea sã fie aplicatã si pentru cei care se cred protejati, cum se crede acest individ”, a spus Andrada Tudorache.

Marian Rãdoi: „Cine eu?? Nu!! Sã dovedeascã!”

Contactat telefonic, Marian Rãdoi, ginerele fostului sef al Politiei Locale Bârlad, Vasile Rãdoi, a negat vehement cã acuzatiile aduse de sportiva din Bârlad, Andrada Tudorache, ar fi adevãrate. „Cine eu?? Nu-i adevãrat! Sã dovedeascã cã am lovit-o. Adevãrat, ne-am întâlnit, am avut un schimb de replici, dar nu am lovit-o sub nicio formã sau sã o scuip. Acolo, la Rompetrol, sunt multe camere de supraveghere, sã fie cãutatã înregistrarea si se va vedea cine minte si cine nu”, a spus Marian Rãdoi.

IPJ Vaslui a confirmat cã la Politia Bârlad este deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente pe numele lui Marian Rãdoi, la plângerea fãcutã de Andradada Tudorache. „La Politia Bârlad existã în lucru un dosar de cercetare penalã pentru loviri si alte violente, în care se fac deocamdatã cercetãri. Dosarul va fi înaintat la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad, cu propunerea legalã de solutionare”, a mentionat subinspectorul de politie Silvia Manta, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/vicecampioana-europeana-la-kempo-agresata-de-un-interlop-din-barlad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.