14.8 C
Vaslui
1 mai, 2024

Vasluiul a găzduit etapa zonală a Cupei Tymbark Junior la Under 10

Posted by:

18 aprilie 2024

Aproape 150 de copii din zona Moldovei au participat la etapa regională a Cupei Tymbark Junior la fotbal, Under 10. Competiția, găzduită de baza sportivă a LPS Vaslui, s-a adresat atât fetelor, cât și băieților. La băieți, Școala Gimnazială „Mihai Drăgan” Bacău a câștigat turneul și va reprezenta Moldova la etapa națională.

Echipa băcăuană s-a impus în finala mare cu scorul de 4-0 în fața echipei Școlii Gimnaziale „Alexandra Nechita” Vaslui.

La fete, Școala Gimnazială „Miron Costin” din Suceava s-a calificat la faza națională, după ce a câștigat finala turneului de la Vaslui, scor 4-0, cu Școala Gimnazială „George Coșbuc” Iași.

Fetele de la Școala Gimnazială „George Tutoveanu” Bârlad s-au clasat pe locul 4, după ce a pierdut finala mică la lovituri de departajare (0-1, 1-1), cu Școala Gimnazială nr.11 Botoșani.

„Felicit echipele participante la această etapă a Olimpiadei Sportului Școlar. Putem spune că toate formațiile prezente au fost câștigătoare. Mă bucur să văd că sportul de masă adună atâția copii la un loc. Le doresc mult succes la etapa națională celor care au câștigat faza regională de la Vaslui”, a spus Ciprian-Ionuț Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui.

Etapa zonală a ONSȘ – Cupa Tymbark Junior U10 a fost organizată de Inspectoratul Școlar Județean Vaslui, cu sprijinul FRF, LPS Vaslui și al AJF Vaslui.

Partajează asta:

Sursa: https://estnews.ro/2024/04/18/vasluiul-a-gazduit-etapa-zonala-a-cupei-tymbark-junior-la-under-10/

Ultimă oră

Același autor