Surpriză și șoc: extratereștii au venit la Vaslui, dar nu au stat de vorbă cu nimeni. Astea nu sunt maniere de civilizație avansată…! Un articol al unui site obscur vorbește despre „apariția unei creaturi extraterestre deasupra Vasluiului” prezentând o imagine care pare mai degrabă un trucaj ordinar. Articolul însă s-a bucurat de un succes… extra-terestru.

Loading...

Un site obscur, acasanews.info (link), aflat într-o febrilă căutare de afirmare și accesări, a prezentat o poveste fantasmagorică despre un „Fenomen bizar apărut pe cer!” care s-ar fi petrecut în Vaslui și ar fi tulburat întregul oraș. După ce ești obligat să distribui postarea ca să poți intra pe pagină (obligație specifică site-urilor care practică știrile false), poți citi că „Locuitorii orașului au filmat momentul în care o creatură extraterestră își face apariția!”.
„Un fenomen bizar a fost filmat și a stârnit numeroase semne de întrebare. Este vorba despre apariția unui obiec zburător neidentificat.
Totul s-a petrecut undeva prin Vaslui, acolo unde chiar în timpul zilei a apărut pe cer ceea ce părea a fi un chip de om cu brațe asemănătoare unor falange.
De formă lungă, obiectul arăta mai degrabă ca o creatură extraterestră. Mulți au spus că avem de-a face cu o vizită a unor ființe extraterestre, în timp ce alții vorbesc despre o simplă iluzie optică.
Un lucru e cert: unul dintre martorii acestui eveniment a filmat totul, iar clipul video a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea”, se scrie în respectivul articol, care a strâns nenumărate distribuiri, like-uri și comentarii pe paginile de socializare.
În imaginea pare sâ fie clădirea Silvel Mall deasupra căreia (dar nu la cumpărături) s-ar fi poziționat „ființa extraterestră”, care poate fi foarte bine rezultatul unui trucaj ordinar realizat cu degetul pe un ecran…
Lesne se poate însă trage conluzia că cei de la site-ul respectiv și-au atins obiectivul cu acest articol „fabulos”, pentru că audiența înregistrată a fost destul de mare, iar cei care au distribuit, cel puțin din evaluarea noastră, se numără cu sutele.
Așadar, site-ul a avut numai de câștigat, imaginația multora de asemenea, iar pierduți au rămas tot vasluieni, care nici măcar nu au știut că a fost extraterestru deasupra lor cu o civilizație „fantomatic” de avansată cu ajutorul căreia ne-ar fi scos din înapoiere economică, numai dacă se oprea puțin și stătea de vorbă cu noi… Poate nu am știut noi, ca să fim ospitalieri, poate se mai întoarce, dacă i-a plăcut… În orice caz, pentru cei care au crezut în ceea ce se scrie acolo: uitați-vă pe cer și, dacă apare o umbră mai neobișnuită, faceți frumos cu mâna… Poate aveți noroc cu extratereștii, pentru că dinspre ai noștri politicieni probabilitatea e și mai redusă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.