Vasluianca Greta Toma va face furori la Miss Universe

0

FRUMUSETILE VASLUIULUI

Loading...

EMOTII…Frumoasa moldoveancã se pregãteste intens pentru marea provocare, cel mai important concurs de frumusete!

SUCCES… E desteaptã, e talentatã si va reprezenta judetul Vaslui la cel mai important concurs de frumusete din România. Este vorba despre Greta Toma, o fostã elevã a Colegiului Economic “Anghel Ruginã”, care a intrat în cursa Miss Universe România. Aceasta va concura cu alte 29 de finaliste, vor fi jurizate de specialisti în modã precum Cãtãlin Botezatu, Mihai Albu si Aura Anghel, iar marea câstigãtoare a competitiei va pleca în Las Vegas sã reprezinte România la Miss Universe 2017.

Greta Toma a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti, iar de-a lungul timpului a participat în mai multe reclame. Acum participã la concursrul de frumusete Miss Universe România. Si pentru cã, în premierã în România, anul acesta, publicul prezent la marele eveniment de pe 1 noiembrie îsi poate vota favorita, Greta a lansat un apel cãtre cei care vor sã fie alãturi de ea în acest moment: “Am nevoie de sustinerea si votul tuturor prietenilor mei! Pe 1 noiembrie la Magic Place Events Grant de la ora 19.00, publicul prezent în sala la eveniment va vota, alãturi de juriul de specialisti, fericita câstigãtoare a competitiei, care va pleca în Las Vegas sã reprezinte România la Miss Universe 2017. Vino la eveniment, voteazã-mã si ajutã-mã sã câstig! În plus, vei asista la un spectacol grandios de muzicã, dans si fashion. Vei avea sansa sã câstigi la tombola unul dintre cele trei premii în valoare de 1.000 de euro si nu în ultimul rând vei primi un voucher de cumpãrãturi online cu o valoare egalã cu biletul de intrare. Bilete poti cumpãra cu ajutorul meu, dacã îmi scrii pe mesaj privat, dar si de pe MyTicket.ro https://goo.gl/jr1gUd sau de la receptia Premier Palace Spa Hotel. În acest an tu decizi câstigãtoarea Miss Universe România 2017!”.

Fiecare cumpãrãtor de bilet poate cîstiga un premiu de 1000 de euro

Cele 30 de finaliste vor defila în costume de baie semnate Cãtãlin Botezatu si în rochii de searã Black Sugar, iar hairstyle-ul si make-up-ul vor fi asigurate de specialistii în imagine de la Luxury Academy. În pauzele dintre probe, programul artistic va fi asigurat de Imperial Salon Orchestra, Andrei Leonte & Play Orchestra, Cristina Vasiu, Wilmark Dance Academy, Edward Sanda si Navi. Spectacolul va fi prezentat de Claudiu Constantin, cel mai cunoscut prezentator de evenimente fashion din România. “Venind la eveniment, poti vota cîstigãtoarea Miss Universe România 2017 si banii cheltuiti pe bilet se întorc la tine. Reprezentantii One Life România te asteaptã la intrare sã îti ofere voucherul cu ajutorul cãruia vei putea face cumpãrãturi online gratis, în contul biletului achizitionat pentru acest eveniment”, anuntã organizatorii. Mai mult, prin tragere la sorti, fiecare cumpãrãtor de bilet poate cîstiga un premiu în valoare de 1000 de euro, din cele 3 puse la bãtaie.
Biletele VIP, care costã 460 lei, sunt disponibile pânã pe 31 octombrie si includ: welcome drink si un meniu exclusivist format din 3 feluri de mâncare, bãuturi alcoolice si non – alcoolice.
Biletele Public, în valoare de 230 lei, se pot achizitiona online, la receptia Premier Palace Spa Hotel, dar si la locatia evenimentului.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/vasluianca-greta-toma-va-face-furori-la-miss-universe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.